Fată cu flori

Ce spune floarea lunii în care te-ai născut despre personalitatea ta

Floarea specifică lunii în care cineva se naşte poate prezice multe despre personalitatea unui om. Descoperă mai multe despre tine!
Ianuarie-Garoafa

Această floare simbolizează dragostea, farmecul şi unicitatea. Eşti o persoană autentică şi cu picioarele pe pământ. Eşti loial şi ai o dragoste pentru prieteni şi familia ta de neegalat.

Februarie-Violeta


Aceste flori violete au luat amploare în Era Victoriană şi au fost asociate cu modestia şi inocenţa. Eşti o persoană foarte inteligentă şi discretă, şi de asemenea un pic visătoare. Ai nevoie de timp ca să te apropii de oameni, dar când o faci, eşti extrem de loial.

Martie-Narcisa


Această floare spune multe poveşti, dar toate dintre ele se concentrează pe noroc.
În Țara Galilor, se spune că dacă culegi prima narcisă înflorită vei avea noroc un an. Tu trebuie să ai o viaţă liniştită şi fericită. Eşti o persoană extrem de creativă şi amabilă cu toată lumea.

Aprilie-Margareta

Este un simbol al purităţii şi castităţii. Dincolo de inocenţă, margareta este de asemenea un indicator al secretului. Este o floare de zi, ea se închide noaptea şi îşi dezvăluie uimitorul centru de un galben strălucitor doar când soarele răsare din nou.
Eşti o persoană norocoasă şi ai tendinţa ca şi floarea lunii tale, să lumineze ziua altora doar fiind tu!

Mai-Mărgăritarul


Când mărgăritarul înfloreşte, se spune că se reîntoarce fericirea. Petalele mici în formă de clopot semnifică umilinţă şi gingăşie, dar nu te lăsa păcălit, floarea poate fi foarte otrăvitoare. Eşti orice altceva, numai o persoană toxică nu. Eşti foarte practică şi ştii să gestionezi o situaţie dificilă. Prietenii tăi cred că eşti cea mai dulce persoană din lume!

Iunie-Trandafirul

Deşi trandafirii simbolizează dragostea şi pasiunea, ei diferă ca simbolistică în funcţie de culoarea lor: roşu-pasiune, alb-castitate, portocaliu-dorinţă, mov-dragoste la prima vedere.
Desigur, cu o istorie atât de vastă de romantism, trandafirii reprezintă şi confidenţialitate. Evident, tu eşti un romantic incurabil. Te integrezi uşor între oameni şi te poţi adapta cu aceeaşi uşurinţă şi la situaţii noi sau dificile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod