Ce spune despre tine poziția în care stai

Poziția în care stai dezvăluie foarte multe lucruri despre tine. Observarea locului în care se așază oamenii, precum și limbajul corpului, ne poate spune cât de apropiat este un individ față de ceilalți membri ai grupului. Motivele unei persoane pot fi, de asemenea, dezvăluite prin locul în care alege să stea. Când înțelegi aceste principii-cheie legate de poziția în care stai, poți folosi în mod activ aceste cunoștințe pentru a-ți atinge propriile obiective.

Corelația dintre poziția în care stai și tipul de personalitate


În ceea ce privește relațiile intime, nu ne gândim prea mult la locul în care stăm. Majoritatea cuplurilor preferă să stea alături, deoarece reflectă o mentalitate egalitaristă și încurajează cooperarea. Persoanele care stau față în față pot părea competitive sau defensive.

Când vine vorba de birou, lucrurile pot fi mai dificile. De obicei, nu suntem atât de apropiați de colegii noștri, precum suntem de parteneri.
Nu vrei să pari prea distant, dar nu vrei să intri în spațiul personal al cuiva. Poate fi greu să atingi un echilibru, dar poți descoperi cele mai bune practici pentru tine atunci când îți alegi locul în care stai la muncă.

Nu ar trebui să alegi un loc aleatoriu. Întotdeauna să te așezi undeva cu un scop. În orice situație, este important să îți modelezi gândirea înainte de a încerca să o înveți noi abilități. Dacă ai fi persoana care prezintă ceva, ți-ai aduce aminte să pregătești prezentarea, să faci cercetarea și să îți scrii un discurs.
Bineînțeles că vrei să fii pregătit și să acționezi în consecință. Foarte puțini oameni își amintesc să se întrebe ce își doresc să obțină de la o întâlnire sau eveniment înainte să se așeze. Există posibilitatea să întârzie sau să aleagă aleator un loc. Acest lucru poate funcționa uneori, dar dacă poți intra într-o întâlnire cu intenții clare, vei avea șanse mai mari să obții ceea ce-ți dorești. O mare parte din obținerea lucrurilor pe care ți le dorești are legătură cu locul în care stai.

Cel mai bun loc în care să stai pentru a construi încrederea


Dacă vrei să câștigi încrederea unei persoane, ar trebui să alegi un aranjament de ședere care încurajează colaborarea. Pentru situațiile în care vrei să construiești încrederea, alegerea unei poziții pe colțul mesei îți oferă un avantaj față de alte locuri.
Atunci când stai pe diagonală de o persoană, poți afișa cu ușurință un limbaj al corpului care să spună că ești de partea persoanei respective. Dacă stați față în față, s-ar putea să pari competitiv sau agresiv. Iar poziționarea directă lângă o altă persoană poate fi prea intimă pentru o întâlnire inițială. Este important și în care colț te așezi. Alegerea părții drepte este mai puțin amenințătoare decât așezarea pe stânga. Acest lucru este corelat cu faptul că majoritatea oamenilor sunt dreptaci.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod