zodii

Ce spune despre tine dacă te-ai născut între zodii

Astrologia poate răspunde la multe întrebări. Însă ce se întâmplă dacă te-ai născut între zodii? În aceste zile sensibile, energia se transformă în altceva. Iată despre ce este vorba!

Ce ar trebui să știi dacă te-ai născut între zodii


1. Între Pești și Berbec (19 - 25 martie)


Persoanele care s-au născut în această perioadă au o intuiție puternică și se spune că pot vedea viitorul. Orice se află în capul lor poate fi materializat. Aceștia mai sunt denumiți profeți.

2. Între Berbec și Taur (18 - 22 aprilie)


Cei născuți în aceste zile sunt responsabili și își doresc să controleze totul. Sunt extrem de încăpățânați, dar și îndrăzneți și curajoși. Sunt denumiți eroi.

3. Între Taur și Gemeni (18 - 22 mai)


Oamenii care se nasc în această perioadă au minți strălucite. Aceștia devin mari oameni de știință, dar simt în mod constant și nevoia de a-și asculta inima.
Se presupune că sunt genii.

4. Între Gemeni și Rac (17 - 23 iunie)


În aceste zile are loc solstițiul de vară. În această perioadă se nasc oamenii cu adevărat talentați care iubesc artele și își pot folosi puterea pentru deveni faimoși. Se crede că aceștia sunt iluminați.

5. Între Rac și Leu (19 - 24 iulie)


Cei care se nasc în această perioadă au o abilitate unică de a fermeca și încânta. Sunt persoane încântătoare, dar și extrem de sensibile. Din păcate, această abilitate este de obicei blocată în copilărie, când descoperă puterea magiei lor.

6. Între Leu și Fecioară (20 - 24 august)


Acestea sunt zilele în care se nasc inventatorii. Nu este vorba doar despre știință, ci despre orice idee care ar putea schimba modul în care trăim.
Singurul lucru pe care trebuie să îl tempereze este părerea pe care o au cu privire la ceilalți și la propria persoană.

7. Între Fecioară și Balanță (12 - 25 septembrie)


Oamenii care se nasc sub această influență sunt perfecționiști și le place să se răsfețe. Cât timp își găsesc echilibrul emoțional, pot atrage orice își doresc.

8. Între Balanță și Scorpion (21 - 24 octombrie)


Oamenii aceștia găsesc mereu o cale prin care să își atingă obiectivele. Potențialul lor este mare, cât timp nu se concentrează prea mult. Obsesia lor poate deveni cu adevărat creativă.

9. Între Scorpion și Săgetător (20 - 23 noiembrie)


Persoane practice și emoționale, acestea își pot atinge obiectivele asigurând menținerea echilibrului între ceea ce își doresc și ceea ce necesită.

10. Între Săgetător și Capricorn (19 - 25 decembrie)


Acești oameni sunt cunoscuți drept profeții noii epoci. Cei care pot schimba totul.
Ei pot vedea ceea ce nu pot alții și au curajul să-și urmeze visurile.

11. Între Capricorn și Vărsător (18 - 21 ianuarie)


Puternici și îndrăzneți, dar unici și excentrici, acesști oameni știu că există o singură cale - a lor. Aceștia pot împinge limitele tuturor, inclusiv pe ale lor.

12. Între Vărsător și Pești (17 - 20 februarie)


Chiar dacă par să aparțină unei alte lumi, persoanele născute în aceste zile pot atrage puteri și bogății inimaginabile. Trebuie doar să își exprime nesiguranța în mod constructiv.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod