ce spune culoarea ochilor despre personalitatea ta

Ce spune culoarea ochilor despre personalitatea ta

 

Oamenii cu ochi verzi au un comportament plăcut, sunt puternici și grijulii. De asemenea, tind să fie destul de imprevizibili, creativi și buni în afaceri, chiar și atunci când lucrurile devin stresante.

Ochi albaștri

Cercetătorii de la Universitatea Copenhaga au descoperit că ochii albaștri sunt "o mutație genetică care a avut loc acum 6-10.000 de ani și că aceasta este cauza culorii ochilor tuturor oamenilor cu ochi albaștri vii pe planetă astăzi", adică un fenomen relativ nou în lunga istorie a evoluției umane.

În esență, acest lucru înseamnă că toți oamenii cu ochi albaștri, care alcătuiesc 8-10% din populația lumii, sunt legați între ei prin faptul că toți au un singur strămoș în comun. Nuanța albastru deschis a ochilor este uneori asociată cu a fi moale și timid. Cu toate acestea, oamenii cu ochii albaștri sunt de fapt opusul acestor lucruri. De fapt, persoanele cu ochii albaștri ar putea fi cei mai puternici dintre noi toți, deoarece studiile au descoperit că persoanele cu ochii albaștri sunt mai capabili să tolereze durerea decât cei cu orice altă culoare a ochilor.
Cei cu ochii albaștri știu să-și gestioneze emoțiile și le pot gestiona foarte bine pe cele negative. Precauția face parte, de asemenea, din natura lor, așa că au tendința de a evalua cu atenție persoanele și situațiile înainte de a acționa.

Ochi gri

Această culoare a ochilor este o variație a ochilor albaștri și este extrem de rară. Se estimează că mai puțin de 1% din populația lumii are ochii cenușii. Dacă ai ochi cenușii, trăsăturile tale de personalitate pot varia în funcție de faptul că ochii tăi sunt gri închis sau gri deschis.

Ochii gri deschis au mult mai puțină melanină decât ochii gri închis. Cei cu ochii gri deschis tind să fie foarte precauți cu oamenii. Nu vor lăsa pe nimeni să intre în viața lor înainte de a fi complet siguri că aceștia merită cu adevărat. Odată ce se vor deschide, ei vor arăta multă afecțiune. Cei cu ochii gri închis, pe de altă parte, sunt cu mult diferiți. Au cea mai echilibrată personalitate dintre toate culorile ochilor. Au două laturi separate ale personalității și știu mereu pe care trebuie să o arate.
Cu alte cuvinte, pot fi și buni, dar și puțin răi, în funcție de situație. Întotdeauna au pe umăr un mic diavol și un îngeraș care le șoptesc ce să facă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod