Ce spun pantofii preferați despre tine?

Credeai că pantofii pe care îi alegi reflectă numai dorința de comoditate sau încercarea de a completa o ținută elegantă, în funcție de ocazie și momentul zilei? Pantofii pot oferi multe indicii despre personalitatea ta, mai ales dacă optezi des pentru un anumit stil.
Chiar dacă jobul îți impune o anumită ținută sau mergi mai des în excursii ori te întâlnești cu mai mulți colegi pentru a realiza diferite prezentări, în orice situație ai la dispoziție mai multe variante de pantofi, iar perechea pe care o alegi pentru a-ți întregi ținuta reflectă o parte din personalitatea ta. Pantofii nu sunt utili numai pentru a primi complimente sau a coordona armonios culorile pe care le-ai ales într-o anumită zi, ci te pot defini în mod subtil, transmițând un mesaj semnificativ celor din jur.
Ești o prietenă loială, stabilești noi trenduri cu ținutele tale sau ești mereu în centrul atenției? Experții pot deduce acest lucruri numai uitându-se la pantofii tăi.

 
Iată ce secrete dezvăluie pantofii despre personalitatea ta:

 
1. Ghetele cu toc

Arată că deții controlul în orice situație. În cazul unei crize sau dacă apare o problemă gravă femeia care poartă ghete cu toc va fi mereu cea care iese în față, organizându-i pe ceilalți și creând un plan pentru remedierea situației.
Este rapidă și ia decizii clare, bazate pe argumente raționale. Are multă încredere în ea, iar cei din jur se simt în siguranță de fiecare dată când este în apropierea lor. „Ghetele cu toc semnalează o persoană care poate gestiona eficient situațiile complicate, căreia îi place să fie în prim plan și nu are nicio dificultate când trebuie să se impună”, explică Kathy Kelada, stilist.

 
2. Pantofii sport pentru alergat

Indică faptul că ești centrată pe obiectivele tale și nu-ți scapă niciun lucru important. „O femeie care alege pantofii sport pentru alergat știe clar ce vrea să obțină, este foarte organizată și are încredere în ea. Ilustrează perfect ideea de realizare simultană a mai multor activități, are grijă de fiecare detaliu și ai impresia că este peste tot. Mă gândesc adesea la mame când văd pantofii sport de acest tip”, spune Kelada.

 
3. Saboții lați, cu vârf pătrat sau rotund

Probabil prietenii tăi te descriu ca fiind o persoană realistă, care adoră escapadele la munte sau răsăritul soarelui. „Acești saboți indică o femeie cu un spirit liber, care petrece mult timp în aer liber.
Iubește natura și cunoaște puterea de vindecare a timpului petrecut în apropierea ei. Acest tip de încălțăminte este ales adesea de asistente medicale, bucătărese sau coafeze. Nu cred că este o coincidență, ci arată că aceste persoane sunt generoase, pline de compasiune, au un spirit dominat de iubire și le place să aibă grijă de alte persoane”
, spune Kelada.

 
4. Balerinii cu talpă joasă

Dacă faci parte dintre femeile care aleg balerinii cu talpă joasă precis lucrezi foarte mult pentru a te asigura că fiecare lucru pe care-l prezinți este impecabil, dar nu-ți asumi meritele întotdeauna. Ești foarte modestă, ceea ce te face să nu ceri atenția sau recunoștința celorlalți pentru eforturile pe care le depui. „Femeia care poartă balerini este foarte generoasă și modestă. Cel mai adesea va munci mai mult decât alții, dar va face acest lucru în culise și nu va dori să i se dea un premiu sau să fie ovaționată pentru ceea ce a realizat”, spune Kelada.

 
5. Pantofii cu toc cui

Probabil muncești foarte mult și ai gusturi excelente. Femeile care aleg pantofii eleganți cu toc cui, de la firme renumite, dau uneori impresia că sunt superficiale sau materialiste, dar sunt de fapt extrem de harnice.
Perseverența și voința foarte puternică le fac remarcate. În plus, au un simț al eticii pe care îl aplică în orice activitate în care se implică. 
„O astfel de femeie nu va fi înclinată să refuze diferite propuneri, ci va munci în plus pentru a se informa, acceptând toate oportunitățile de avansare sau promovare. Este foarte deschisă spre posibilitățile pe care le poate întâlni, indiferent dacă este vorba despre persoane, lucruri sau stilul de viață. Nu înseamnă că va alege mereu numai variante foarte scumpe, dar trebuie să aibă un aspect plăcut vizual. Are un talent aparte pentru a înfrumuseța spațiul în care locuiește sau unde lucrează”, explică Kelada.

 
6. Ghetele fără toc, cu talpă antiderapantă

Acest tip de încălțăminte semnalează că privești mereu înainte și îți planifici cu grijă fiecare pas. Probabil ești o fire analitică și îți place să ai mereu la dispoziție o strategie eficientă, în loc să fii prinsă pe nepregătite de diferite evenimente.
Este felul tău de a fi gata pentru a înfrunta orice obstacole. „Femeia care alege aceste ghete este realistă, foarte practică și are un plan pentru a se descurca în fiecare situație. Va gândi mereu în perspectivă și nu se va lăsa șocată sau surprinsă de evenimentele din jurul ei”, spune Kelada.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod