Ce spun despre tine fotografiile pe care le postezi pe internet

Fotografiile tale de pe Facebook şi Instagram dezvăluie multe lucruri despre personalitatea ta. Vezi ce se ascunde în spatele unui selfie sau a unei imagini cu tine într-o călătorie!
Ai multe fotografii cu tine din călătorii? Sau poate îţi place să postezi mai multe selfie-uri sau fotografii în ipostaze sexy? Şi fotografiile cu peisaje splendide din natură pot să spună ceva despre tine.

Ceea ce alegem să postăm pe reţelele de socializare pot să ascundă anumite dorinţe secrete sau complexe care pot să fie remarcate dacă analizezi puţin fotografiile care apar preponderent pe contul de socializare a unei persoane. Iată cele mai frecvent întâlnite fotografii şi ce spun ele despre persoana care le postează:


1. Selfie-uri de toate felurile

Indiferent de locaţia în care sunt făcute, aceste fotografii care abundă în contul unei persoane ascund nevoia permanentă de recunoaştere şi de apreciere din partea celorlalţi. De obicei, aceste persoane sunt vanitoase, narcisiste şi egocentriste.

 

2. Selfie-uri în posturi provocatoare

Deși intenția lor primară este de a scoate în evidență punctele de atracție fizică ale persoanei care le postează și, uneori, faptul că este liberă și disponibilă pentru relații cu alți parteneri, de cele mai multe ori aceste poze ascund o persoană lipsită de încredere în sine și care dorește să fie apreciată măcar pentru felul în care arată. Atenție, granița dintre etalarea frumuseții și riscul de a deveni penibilă este extrem de fină!

3. Pozele de cuplu

Cei care postează astfel de fotografii sunt persoane dedicate cuplului din care parte, se simt foarte bine împreună cu partenerul lor și vor să arate asta lumii: „Sunt iubită, îl iubesc, ne simțim foarte bine împreună și nu am nevoie de altcineva.”

4. Pozele de grup

De cele mai multe ori, pozele de grup surprind  ceea ce ar trebui să surprindă: prieteni care își petrec timpul împreună, simțindu-se foarte bine! Dar, uneori, astfel de poze scot în evidență un personaj care nu se simte în largul lui în grupul respectiv și care face eforturi pentru a se integra sau a fi acceptat de către acel grup.

5. Pozele cu copii

Pozele pot să fie din copilăria ta și reprezintă o încercare de evadare din lumea adulților, plină de probleme, printr-o reîntoarcere imaginară în lumea lipsită de griji a copilăriei. Dar pot să fie și poze cu tine și copiii tăi, ipostază care te arată ca pe un părinte grijuliu, responsabil și care este conștient și se bucură de faptul că are copii.

6. Poze cu animale sau în care apari împreună cu animale

Dacă esti fotograf, profesionist sau amator, pozele cu animale pot să facă parte din portofoliul tău, sunt o parte a meseriei sau a pasiunii tale. Dar dacă postezi la profil poze cu feline sau alte prădătoare, sperând că vei lăsa impresia unui bărbat puternic, te înșeli amarnic! Neîncrederea în tine este una dintre principalele probleme pe care le ai de rezolvat.

Iar dacă postezi poze cu pisici și căței drăgălași dar ai trecut de vârsta adolescenței ai face bine să te maturizezi un pic mai repede!

7. Poze cu cadre din natură

Din nou, instantaneele din natură pot fi parte din munca ta, dacă ești fotograf. Altfel, exprimă o nevoie puternică de relaxare, de îndepărtare de la problemele zilnice sau pot ascunde o fire retrasă, care se simte mai bine printre plante decât printre oameni.

8. Pozele în ținute vestimentare pretențioase

Dacă acesta este stilul tău, atunci cu siguranță profilul tău va atrage atenția și admirația celor care-l vizualizează. Dar trebuie să știi să porți astfel de ținute. Și dacă o astfel de poză se va pierde într-o mare de poze gri-tern, atunci va face o mare notă discordantă cu profilul tău și va atrage și comentarii malițioase din partea prietenilor și cunoscuților.

9. Pozele de călătorie

Dacă pui aceste poze pentru a sublinia frumusețea locurilor prin care ai trecut sau pentru a evidenția o experiență deosebită pe care ai trăit-o într-o țară străină, atunci pozele respective vor fi apreciate și poate chiar vor incita și pe alți oameni să facă aceeași experiență. Dar dacă le postezi doar pentru a te da mare și a sublinia faptul că tu îți poți permite vacanțe extravagante, atunci așteaptă-te să fii tratată ca atare.

Și nu este invidie, este disprețul față de mitocănie, ceea ce vei primi de la cei care vor vizualiza pozele.

10. Pozele care au în fundal vile, iahturi sau mașini scumpe

Dacă nu sunt ale tale, toate aceste atribute ale unei vieți de lux nu vor face decât să sublinieze și mai mult că ești ca vulpea care se uită la strugurii la care nu poate ajunge și spune că sunt acri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod