Ce nu-ți spune nimeni despre trezirea spirituală

Este magic să experimentezi trezirea spirituală. Însă întrebarea este cum ajungi în acel punct? Cum poți deveni o persoană spirituală și care este drumul corect?
Există o parte întunecată a trezirii spirituale și, de cele mai multe ori, aceasta este dezordonată. Drumul către descoperirea sinelui spiritual este, în general, destul de anevoios, plin de gropi și cu multe obstacole. 

Ce ar trebui să știi despre trezirea spirituală?


Spiritualitatea nu este perfectă și frumoasă tot timpul. Aceasta devine frumoasă odată ce îți dai seama că drumul este ceea ce vrei tu să fie. Odată ce te accepți pe tine, pe ceilalți și experiențele pe care le ai, trezirea spirituală capătă un alt înțeles.
Atunci când devii mai spiritual, ești capabil să te uiți la tine, la alți oameni și la situații fără a fi subiectiv. Spiritualitatea ne învață să îi iubim pe cei care ne-au rănit cel mai mult. Ne învață să vedem lecțiile din fiecare rană înainte de a fi vindecată. 

Te întrebi dacă spiritualitatea ar trebui să te linișteastă și să te facă mai fericit? Mulți oameni nu știu acest lucru, dar ceea ce declanșează de obicei o trezire spirituală este un eveniment traumatizant sau care schimbă viața.
Aceste evenimente din viața noastră ne trimit adesea într-o spirală, uneori în sus, alteori în jos. Apoi începem să vedem viața dintr-o altă perspectivă și ajungem să participăm la o vânătoare spirituală de comori.

Începem să căutăm răspunsuri, știind că trebuie să existe un motiv pentru tot ceeea ce ni se întâmplă. Pot apărea senzații noi. În cele din urmă, începem să acceptăm ideea că poate experiența este mai intensă decât am crede. Și începem să căutăm răspunsuri din nou.
Când începem să ne trezim, de multe ori ne simțim deconectați în totalitate de cei din jurul nostru, ca și cum ne-am îndepărta de viața veche. Este frumos, confuz și dureros în același timp.

Sufletul nostru se trezește și încearcă să descopere cine suntem cu adevărat. Cum putem să ne dezbrăcăm de sinele nostru autentic fără a ne dezvălui aspectele din noi care ne displac cel mai mult? Cum putem repara diferite aspecte ale noastre, fără a ne recunoaște mai întâi rănile? Trebuie să te întorci la sinele tău autentic pentru a-ți alinia vibrația cu cea a unei experiențe cu adevărat spirituală.
Pentru a te întoarce la sinele tău autentic, trebuie să vindeci toate rănile pe care nu îți dorești să le vezi.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod