Ce înseamnă dacă ai visat o rudă decedată

Chiar dacă nu mai trăiesc în lumea aceasta, unii oameni consideră că persoanele decedate nu ne părăsesc niciodată. Multe persoane care i-au pierdut pe cei dragi au dezvăluit că i-au văzut în visele lor ulterior. Aceste vise par adesea ireale, ca și cum ai vedea cu adevărat persoana dragă care nu se mai află printre cei vii. Iată ce înseamnă dacă ai visat o rudă decedată!
Semnificația viselor cu o rudă decedată

Acestea sunt cunoscute ca vizite în vis. Doctorul Patrick McNamara a declarat pentru Psychology Today că părinții săi au murit cu aproximativ un deceniu în urmă, la un an distanță unul față de celălalt. La aproximativ 6 luni după fiecare moarte, acesta a avut cel puțin un vis vivid cu unul sau cu ambii părinți. În ambele cazuri, visul nu a părut ca un vis obișnuit. Potrivit publicației Psychology Today, aceste vizite în vis au deseori teme comune.

Decedatul apare adesea la fel cum arăta în viață, deși poate părea mai tânăr sau mai sănătos.
Acesta transmite un mesaj visătorului, de genul "sunt bine și încă sunt alături de tine." Mesajele sunt deseori transmise telepatic sau mental, nu prin grai vorbit. Structurile visului sunt mai organizate și par mai aproape de normalitate. Acestea sunt intense, sunt experimentate ca vizite reale și sunt amintite de visători atunci când aceștia se trezesc. Iar aceste experiențe îi schimbă de obicei pe cei care le visează.

Visul este urmat de o rezolvare a procesului dureros sau de o viziune spirituală mai importantă.


În cazul popoarelor tradiționale, care acordau o greutate mare viselor în comparație cu realitatea, visul cu o rudă decedată reprezenta dovada că lumea spirituală și viața de dincolo de moarte există. Chiar și în societățile moderne, vizitele din vis au un impact considerabil asupra oamenilor. Multe persoane îndurerate au declarat că aceste vizite în vis au permis rezolvarea cu succes a procesului dureros prin care au trecut.

Se crede că există mai multe motive pentru care persoanele dragi decedate apar în visele tale.
Acestea caută iertarea sau vor să rezolve o problemă care a apărut în timpul vieții lor. Vor să ofere îndrumare, protecție sau un avertisment. Vor să arate că există viață după moarte. Vor să transmită un mesaj. Sau pur și simplu vor să aline durerea persoanelor dragi pe care le-au lăsat în urmă și vor să le spună că sunt bine și că au ajuns în cealaltă parte.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod