Mireasă

Ce înseamnă când te visezi mireasă

Din perspectiva religioasă, căsătoria este unirea a două persoane într-o singură fiinţă.
Chiar dacă nu eşti adepta acestei perspective, trebuie să înţelegi că această uniune este foarte importantă şi te leagă de un om pentru tot restul vieţii tale. Nu poţi să fii cu o altă persoană dacă nu ai divorţat. De asemenea, trebuie să încerci pe cât posibil să eviţi divorţul, altfel nu are niciun rost să te căsătoreşti dacă te gândeşti că într-o zi, probabil vei ajunge în acest punct.

Ce înseamnă dacă te visezi mireasă


Să te visezi mireasă sugerează că eşti pe punctul de a trece printr-o mare schimbare în viaţă. Cu alte cuvinte, căsătoria e un lucru mare, iar faptul că visezi că eşti mireasă înseamnă că vei trece printr-o schimbare imensă în curând asemănătoare unei căsnicii.
Poate fi vorba despre mutarea domiciliului sau schimbarea locului de muncă. Poate urmează să ai un copil sau poate că te muţi în altă ţară pentru a-ţi urma studiile, sau orice de acest gen. Acest vis anunţă una dintre cele mai mari schimbări pe care le vei avea în viaţa ta.

Să te visezi mireasă poate sugera, de asemenea, că există două perspective diferite asupra vieţii. Ai un punct de vedere de care vrei să scapi, dar nu poţi, şi un altul pe care vrei să îl păstrezi.
Cu alte cuvinte, te gândeşti la o problemă din două perspective complet diferite şi încerci să îţi dai seama care e cea mai bună variantă pentru tine sau care are sens pentru tine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod