Ce ai făcut astăzi ca să te cunoști mai bine?

Ești într-un stadiu al vieții tale în care nu știi în ce direcție să o iei? Te simți confuză și nu știi ce vrei cu adevărat? Poate că a venit momentul să te cunoști mai bine.
Stii cat de entuziasmati suntem sa descoperim, incetul cu incetul, o persoana care ne place si care ne-a trezit interesul? Facem tot posibilul pentru a pasi in lumea ei, ii punem intrebari cu o curiozitate inocenta, ii observam reactiile in anumite momente. Pe scurt, ii dedicam timp, un timp pe care de prea putine ori ni-l dedicam noua insine cu acelasi scop.

De ce sa nu fii interesata de tine insati in acelasi mod? Esti cel mai valoros lucru pe care-l ai in aceasta viata, asa ca timpul pe care ti-l dedici pentru a te cunoaste nu va fi niciodata un timp pierdut.
E o adevarata declaratie de iubire catre esenta ta simplul fapt de a te interesa de ceea ce simti, de ceea ce gandesti in anumite momente-cheie. Sa te iubesti inseamna sa-ti acorzi rabdarea de a te descoperi, de a ajunge in profunzimile fiintei tale, acolo unde exista atatea raspunsuri la intrebarile care te-au framantat pe parcursul vietii.

Doar cunoscandu-te vei putea sa alegi cea mai buna directie pentru tine, sa iubesti fara regrete si sa-ti atingi potentialul.

Dar ce ai facut azi, concret, pentru a te cunoaste mai bine?


Avem falsa impresie ca stim cine suntem, dar gandeste-te: cine esti tu fara jobul tau, fara partenerul tau, fara masina si prietenii tai? Cine esti atunci cand nu te mai raportezi la ceea ce se afla in exteriorul tau? Mediteaza cateva minute asupra acestei intrebari si raspunde-ti cu sinceritate.
S-ar putea sa te surprinzi. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod