8 semne care îți indică trezirea spirituală

Trezirea spirituală are loc în momentul în care partea minții tale care te face să te temi începe să se transforme. Înseamnă evoluția spre o nouă formă de conștientizare a lucrurilor care te înconjoară și îți va permite să vezi noi posibilități și semnificații ale lucrurilor obișnuite.
Multe persoane trec prin trezirea spirituală fără să realizeze ce se întâmplă de fapt. Este o experiență specială, care îți va îmbogăți viața și te va face să vezi tot ce este în jurul tău într-o lumină nouă. Probabil că nu vei putea defini ce ți se întâmplă, deși îți vei da seama că te simți diferit față de starea ta obișnuită. Trezirea ta spirituală ar putea avea loc chiar acum, iar primele indicii vor fi subtile.

 
Iată care sunt semnele care îți arată că treci printr-o trezire spirituală:

 
1. Ești complet în momentul prezent

Poate până acum aveai gândurile în altă parte și nu erai atât de atent la ceea ce se întâmplă în prezent, iar uneori ți se părea chiar că faci lucrurile automat în timp ce evocai experiențe din trecut. Din momentul în care se declanșează trezirea spirituală acest sentiment va dispărea și ai senzația că poți trăi pe deplin prezentul, fără să-ți fie distrasă atenția de gânduri paralele.

 
2. Uiți de teama de moarte

Chiar dacă este o consecință naturală a vieții, mulți dintre noi evităm să ne gândim la moarte. Mortalitatea ne sperie, ne face să  ne temem, să suferim sau să fim furioși.
Cu toate acestea, dacă treci prin această transformare vei vedea că teama se va reduce treptat până când dispare complet. În loc să fii tot timpul speriat de propria mortalitate îți vei redobândi liniștea interioară.

 
3. Nu mai etichetezi totul

Normele sociale presupun adesea etichetarea și clasificarea tuturor persoanelor. Ajungem să ne obișnuim să ne includem într-o anumită categorie și să facem tot posibilul pentru a identifica unde se încadrează fiecare persoană pe care o cunoaștem. Din momentul în care începe transformarea ta vei realiza că o etichetă nu este suficientă pentru a te defini pe tine sau pe ceilalți. Ești cine ești și nu există neapărat o categorie simplistă în care poți fi încadrat.
Cu toții suntem în continuă schimbare și evoluăm constant.

 
4. Un simț al moralității intensificat

Ce este bine și ce este rău constituie subiectul numeroaselor conflicte, dar de multe ori există o zonă gri în care nu știi sigur cum să consideri o anumită acțiune. Trezirea spirituală te va ajuta să realizezi mai ușor cât de important este să ai un comportament care este în concordanță cu principiile tale.

 
5. O implicare mai puternică

Nu vei mai amâna mereu ce ai de făcut și nici nu te vei lăsa distras de la lucrurile cu adevărat importante. Poate că înainte petreceai mult timp vizualizând toate scenariile posibile, dar de acum încolo te vei implica foarte mult în ceea ce faci și vei încerca mereu să ai interacțiuni pozitive cu cei din jurul tău.

 
6. Curiozitatea

Nu vei mai accepta totul așa cum pare, ci vei investiga pentru a afla mai multe detalii. Curiozitatea intensificată te va ajuta să îți continui educația și să descoperi lucruri noi despre tine.

 
7. O stare de bine

Trezirea spirituală este o stare complexă și poate îți imaginai că vei fi irascibil sau temător, dar lucrurile stau cu totul altfel. În ciuda schimbării prin care treci te vei simți în siguranță, fericit, mulțumit și relaxat.

 
8. Liniștea interioară

Cu toții avem nenumărate gânduri care ne fac să ne stresăm sau să ne îngrijorăm. Din fericire în perioada trezirii spirituale vâltoarea gândurilor tale se va liniști și vei avea inclusiv momente în care nu ai nicio idee care te deranjează, ci poți fi împăcat cu tine însuți.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod