7 moduri în care să eliberezi traumele și energia stagnantă din corp

Chiar dacă mergi la psiholog, unde îți descoperi și îți lucrezi traumele, acestea pot rămâne puternic înrădăcinate în corpul fizic.
Traumele noastre, oricat de mari sau mici ar fi ele, ne afecteaza mai mult decat crezi. Cand un eveniment traumatic a trecut, urmele sale raman in organism, sub forma de blocaje energetice sau chiar afectiuni fizice.

Pentru a scapa complet de traumele tale, nu este suficient sa lucrezi la nivel mental cu ele. Este indicat sa ai o abordare holistica, pe termen lung, care sa includa si tehnici corporale.

Iata cele mai bune 7 metode pentru eliberarea traumelor din corp:


1. Exercitiile de respiratie


Cea mai accesibila metoda de a elibera energia stagnanta este respiratia. Aceasta iti este oricand la indemana si reprezinta cel mai bun instrument pentru a calma sistemul nervos si pentru a relaxa intreg organismul.
Fie ca apelezi la tehnici precum respiratia de foc, respiratia 4-4-8 sau doar respiri constient, cu atentia in interior, incearca sa te intorci la inspir si expir ori de cate ori te simti coplesita sau blocata. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod