7 fraze de care să-ți amintești când te simți pierdută

Dacă ți se pare că nu mai ai forță și curaj sau că nu mai știi spre ce obiectiv te îndrepți este important să revii la câteva lucruri esențiale care îți vor aminti că poți acționa pentru a te schimba sau a-ți realiza potențialul. Amintește-ți aceste fraze utile când te simți pierdută.
Nu ai de ce să te resemnezi la zona ta de confort sau să încetezi să încerci să valorifici noile oportunități. În momentele în care te simți pierdută gândește-te la frazele care îți readuc energia și îți arată că niciun moment nu este finalul și nici nu marchează inferioritatea cuiva. Pur și simplu ai nevoie de un alt context sau de o nouă ocazie pentru a încerca din nou.

 
Iată ce fraze trebuie să te ghideze când ai senzația că ești pierdută:

 
1. Dacă nu se deschide înseamnă că nu este ușa ta

Atunci când cineva nu-ți răspunde la telefon sau dacă nu poți realiza ceva nu este neapărat un lucru negativ. Poate că ai vrut să încerci, dar nu era momentul potrivit. În mod inevitabil vor exista multe alte uși pe care vei vrea să le deschizi, așa că nu te opri din drum.
Poți găsi mereu noi modalități de a te testa și de a-ți descoperi abilitățile.

 
2. Dacă nu-ți place locul în care ești, deplasează-te. Nu ești un copac

Dacă nu ești mulțumită de locul în care lucrezi sau locuiești schimbă-le. Găsește mediul care ți se potrivește și nu te opri până când nu-ți realizezi aspirațiile. Nu te oprește nimic și ai la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a lupta pentru ceea ce vrei. Acționează imediat și urmează-ți intuiția.

 
3. Nu ai cum să începi următorul capitol al vieții tale dacă îl recitești pe ultimul

Dacă te uiți mereu înapoi nu ai cum să trăiești pe deplin momentul prezent. Trebuie să-ți continui viața și să te gândești la lucrurile noi pe care le vei descoperi în continuare.
Acum este momentul să petreci mai mult timp în natură și să regăsești tot ceea ce te face fericită.

 
4. Uneori ai nevoie să vobești cu un copil de 3 ani pentru a înțelege mai bine viața

Problema este că adulții lasă lucrurile serioase să le răpească bucuria și entuziasmul. De fiecare dată când vorbești cu un copil vei realiza cât de multe lucruri bune te înconjoară și că nu ai niciun motiv să fii nemulțumită sau supărată. Fii și tu un copil din când în când și nu lua totul în serios.

 
5. Lucrurile rele care ți se întâmplă te îndreaptă spre cele bune care te așteaptă pe același drum

Una dintre cele mai importante lecții de viață este să accepți atât lucrurile plăcute, cât și pe cele care te rănesc sau te deranjează. În unele cazuri ceea ce se întâmplă pare negativ, dar te face să te orientezi spre lucruri pozitive.
Chiar dacă este dificil, odată ce ai găsit această nouă direcție poți avansa și nu te vei opri până când nu vei fi din nou mulțumită.

 
6. Nu uita că situația din prezent nu este destinația ta finală, se vor întâmpla și lucruri bune

Nimic nu este permanent și în multe cazuri acesta este un aspect pozitiv. Mereu va exista o nouă cale care te va conduce spre ceva mai interesant sau spre o experiență complet nouă. Fii deschisă la posibilitățile fără limite din jurul tău.

 
7. Uneori ai nevoie să ieși afară, să iei puțin aer și să-ți amintești cine ești și unde vrei să fii

Există momente în care nu știi sigur ce ar trebui să faci sau răspunsul la anumite probleme ți se pare greu de selectat. Tocmai nesiguranța îți va aminti cine ești și ce îți dorești.
Ia o pauză și gândește-te în liniște dacă ești pe traseul potrivit sau dacă trebuie să modifici direcția în care te îndrepți. Răspunsul, noua direcție sau soluția potrivită nu vor fi greu de selectat odată ce ai realizat ce vrei cu adevărat.
 
Nu este nicio problemă dacă te simți pierdută din când în când, dar ține minte că ai mereu mai mult de o cale în fața ta. Viața îți va oferi mereu șansa de a încerca ceva nou.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod