Femeie care vede viata cu alti ochi

7 adevăruri care dor, dar te vor face mai puternică

Femeie perfectionista

3. Vrei să mulţumeşti pe toată lumea. Este imposibil!


Trebuie să înţelegi că oricât de perfecţionistă te crezi nu poţi să fii pe placul tuturor. Dacă oamenii nu apreciază ceea ce faci pentru ei atunci nu merită atenţia ta. Dacă ai făcut tot ce ai considerat că poţi, dar în schimb nu primeşti apreciere, nu înseamnă că trebuie să te torturezi singură. Trebuie să iei lucrurile ca atare şi să te gândeşti că nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea şi nici nu trebuie să faci acest lucru.
Trebuie să fii tu mulţumită de alegerile pe care le faci!


4. Nu înţelegi că nimeni nu-ţi datorează nimic


Poţi să fii oricât de frumoasă sau deşteaptă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să faci nimic, pentru că lumea te va vedea la fel şi îţi va oferi totul la picioare. Poţi să-ţi plângi de milă că nu ţi se dă atât cât meriţi sau să înfunţi realitatea, luând viaţa în propriile mâini. Doar de tine depinde să-ţi croieşti un drum!


5. Îţi găseşti mereu scuze ca să nu faci ceva


Nu ai timp să faci sport, nu ai timp să ţii dietă, nu ai timp să faci cursurile de specializare, nu ai timp să dai examenul pentru carnet ... Practic se pot găsi scuze pentru absolut orice şi ştiu că-ţi sună cunoscut.
Aşa facem cu toţii, mereu avem un motiv pentru care nu ne ies anumite lucruri, sau care ne împiedică să trăim viaţa aşa cum trebuie. Persoanele care reuşesc în viaţă nu-şi caută scuze, ci încearcă să depăşească orice obstacol rând pe rând. Acesta este modul de viaţă pe care trebuie să-l adopţi!


6. Faptele contează, nu planuri peste planuri trecute pe hârtie!


Eşti judecată prin prisma faptelor! Poţi să stai în casă să te gândeşti la o sumedenie de lucruri pe care ai vrea să le faci, dar e totul degeaba dacă nu mişti un deget pentru a trece la acţiune. Planurile mari sunt realizabile numai dacă treci la acţiune! Doar trecându-le pe hârtie nu se vor realiza singure.


7. Tu ai soluţia! Nu aştepta mereu să te salveze cineva!


Mereu ne punem greutăţile pe umerii unor persoane apropiate, în speranţa că ele vor reuşi să le ducă la bun final în locul nostru. Dacă vrei să faci o schimbare în viaţa ta, trebuie să apuci taurul de coarne şi să treci la realizarea lucrurilor care îţi aduc împlinire.
Nu aştepta mereu să te salveze cineva!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod