6 semne clare că îți asculți frica și nu intuiția. Renunță la acest obicei, îți vei ruina viața!

6 semne clare că îți asculți frica și nu intuiția. Renunță la acest obicei, îți vei ruina viața!

Ne place să credem că suntem complet sinceri cu noi atunci când vine vorba de a lua decizii în viață. Numai că, la un moment dat, ajungem într-un punct în care pur și simplu nu înțelegem de ce viața noastră nu este așa cum ne-am dorit să fie.
Modul în care alegem să ne trăim viața depinde de foarte multe variabile, dar, de un singur lucru putem fi siguri și anume de intuiția noastră. Intuiția este unul dintre cele mai de preț instrumente pe care, dacă știm să îl ascultăm, am putea ajunge departe.

Cu toate acestea, de multe ori, alegem să ignorăm ceea ce ne transmite intuiția noastră și ne lăsăm pradă fricilor noastre interioare care de fiecare dată ne demoralizează și ușor, ușor ne îndepărtează de "punctul culminant" al existenței noastre. 

Dacă crezi că fricile interioare să pună stăpânire pe tine, atunci exemplele următoare îți vor părea familiare.

Trecutul îți controlează prezentul


Dacă alegerile pe care le iei în fiecare zi sunt influențate de trecutul tău, poate că ar trebui câteva lucruri în considerare.
În primul rând trebuie să fii conștientă că nu poți controla acțiunile celorlalți, însă le poți controla pe ale tale. În al doilea rând, este adevărat că trecutul poate fi extrem de dureros și că trebuie să învățăm din greșelile noastre, dar adevărata comoară se află în prezent. Trebuie să înțelegi că fricile tale nu îți vor permite să simți fericirea zilei de azi. 

Fiecare gând al tău se lovește de negativism


S-ar putea să simți că începi să te înnebunești de confuzie sau să începi să crezi că mintea ta este cel mai rău dușman al tău.
Fricile tale intorioare îți vor spune toate motivele pentru care nu ești suficient de bun, de ce această idee a ta va eșua și de ce tot ceea ce se întâmplă este din vina ta. Intuiția ta stie mai bine, stie ca esti cel mai puternic aliat pe care îl ai în această lume tocmai de aceea cel mai bine este să o asculți. 
divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod