5 semne că ești mai atrăgătoare decât îți închipui

Poate ți se pare că nu corespunzi criteriilor clasice de frumusețe. Pistruii, culoarea neobișnuită a părului sau câteva kilograme în plus te pot face să te simți nesigură. Realitatea este că toate lucrurile care te deranjau în adolescență te pot face extrem de atrăgătoare la vârsta adultă.
În timpul adolescenței poate erai prea înaltă, prea slabă, stângace ori aveai câteva kilograme în plus, vorbeai mult sau erai prea liniștită. Problema este că felul în care te caracterizau ceilalți la acea vârstă îți poate rămâne în minte o perioadă îndelungată și nu vei realiza cât de mult ți se schimbă stilul odată ce devii adult.

 
Este posibil să fii foarte atrăgătoare și să nu știi?

Da, pentru că ești frumoasă în felul tău și nu ai de ce să te compari constant cu restul persoanelor sau să fii marcată de criticile primite în trecut. Poate ți se pare un lucru banal, dar este adevărat.
De ce să nu conștientizezi că ești deosebită în felul tău și poți deveni irezistibilă în câteva secunde dacă îți propui acest lucru?

 
Iată care sunt semnele care îți arată că ești mai atrăgătoare decât crezi:

 
1. Celelalte persoane se uită spre tine când treci pe lângă ele

Ai observat de multe ori că alte persoane își întrerup diferite activități pentru a se uita la tine când treci? Acest lucru înseamnă că prezența ta contează și că poți întoarce capetele fără să faci nimic neobișnuit. Ești doar tu însăți și este mai mult decât suficient.

 
2. Nu primești complimente frecvent

Femeile și bărbații vor presupune că știi cât de frumoasă ești, așa că nu vei primi complimente prea des. Din păcate acest lucru te poate induce în eroare, dându-ți impresia că nu arăți foarte bine.

 
3. Oamenii sunt șocați când le spui motivele pentru care nu ești sigură pe tine

Adesea ne deranjează diferite lucruri la propria persoană pentru că ni se pare că ne pun în evidență în mod neplăcut, dar tocmai acele caracteristici te vor face și mai atrăgătoare. Majoritatea persoanelor vor fi mirate când le vei detalia care sunt trăsăturile fizice care te fac să te simți prost.
De exemplu, dacă le vei spune că nu îți place că ai ochii mari li se va părea ciudat, dar nu vor ști că ai avut o poreclă de „ochi de broască” în urmă cu numai câțiva ani.

 
4. De fiecare dată când ieși în oraș cu prietenii apare o persoană nouă fermecată de tine

Ai ieșit să te distrezi cu prietenii și observi că o persoană pe care nu o cunoașteți face tot posibilul să se integreze în cercul vostru și să fie în apropierea ta? Probabil că ai fermecat-o și se uită tot timpul la tine, în timp ce încerci să te retragi discret într-un colț, să bei un cocteil și să-i spui noutățile prietenei tale.

 
5. Faci tot posibilul pentru a fi tu însăți

În timp ce te concentrezi pe acțiuni care te reprezintă, creezi amintiri speciale și faci tot ce poți pentru a fi fericită în stilul tău ceilalți te vor privi și te vor admira pentru frumusețea ta exterioară, dar mai ales pentru cea interioară. Nu renunța nicio clipă la tine și la ceea te face să zâmbești pentru că numai așa vei deveni irezistibilă.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod