15 sfaturi utile de la femeile de peste 60 de ani

Au trecut prin multe momente dificile și au reușit să înțeleagă care sunt lucrurile cele mai importante pentru relaxare și fericire. Află ce sfaturi îți pot oferi femeile care au trecut de 60 de ani.
Experiența și varietatea problemelor cu care s-au confruntat le-au format o viziune diferită despre viață și care sunt prioritățile pentru a elimina stresul și a găsi mai ușor fericirea. Femeile care au trecut de 60 de ani au învățat că nu merită să-ți pierzi timpul cu aspectele care nu fac decât să-ți elimine energia, ci trebuie să te concentrezi pe ce poți rezolva pentru a avea parte de stabilitate și optimism.

 
Iată ce sfaturi îți oferă femeile mature pentru a evita regretele:

 
1. Nimeni nu poate avea un job care îi place tot timpul

Se vehiculează adesea ideea că ar trebui să alegi numai un job care îți place foarte mult, dar nu este cea mai bună idee. Jobul potrivit este acela care îți place foarte mult în unele zile, îl tolerezi în majoritatea zilelor și te ajută întotdeauna să-ți plătești facturile.
Aproape nimeni nu poate spune că jobul lui este perfect în fiecare zi.

 
2. Călătorește cât mai mult

Anii trec foarte repede. Nu te căsători prea devreme, trăiește-ți viața. Fă tot ce ai visat, indiferent dacă ai foarte mulți bani sau nu. Fă-ți bagajul și mergi în locurile pe care-ți permiți să le vezi. Cât timp nu ai copii nu cumpăra foarte multe lucruri, ci vezi cât mai multe locuri. Dacă vezi o zonă interesantă într-o revistă nu ezita să o vizitezi cât mai curând posibil.

 
3. Nu lua lucrurile prea în serios

Chiar dacă vezi că apar mereu probleme sau treci printr-un moment foarte dificil, încearcă să găsești în continuare motive ca să râzi pentru că altfel nu vei rezista.

 
4. Singurii prieteni adevărați sunt cei pe care-i poți chema la 4 dimineața

Cei care sunt dispuși să vină să te ajute la orice oră din noapte sunt prietenii tăi adevărați. Toți ceilalți nu sunt decât simple cunoștințe.
Reglează-ți acțiunile în funcție de acest criteriu.

 
5. Cea mai importantă persoană din viața ta este cea care împarte totul cu tine

Din moment ce a acceptat să fie alături de tine și să împartă clipele bune și rele, tratează acea persoană ca atare. Asigură-te că este pe primul loc pentru tine.

 
6. Valorifică timpul pe care-l petreci alături de copii

Copiii cresc foarte repede. Fii alături de ei și bucură-te de cât mai multe momente speciale cu ei.

 
7. Nu pune munca mai presus de familie, prieteni sau chiar de tine însuți

Nimeni nu părăsește această lume dorindu-și să fi muncit mai multe ore. Nu lăsa munca să preia controlul și să te izoleze de persoanele dragi sau să te îmbolnăvească.

 
8. Ai mare grijă de tine în tinerețe

Poate vei avea o viață lungă sau scurtă, nimeni nu știe acest lucru. Cu siguranță însă îți vei dori să fi avut mai multă grijă de tine în tinerețe dacă ai foarte multe afecțiuni care ar fi putut fi prevenite.

 
9. Respiră adânc

De fiecare dată când te simți copleșit, întoarce-te în momentul prezent și bucură-te de toate lucrurile bune care te înconjoară și îți oferă alinare. Respiră adânc și relaxează-te.
Totul poate aștepta până când îți revii.

 
10. Mănâncă și fă exerciții ca și cum ai avea diabet și un risc de accident vascular cerebral

Dacă îți iei măsuri din timp nu vei avea niciodată aceste afecțiuni. Un program inteligent de exerciții fizice, combinat cu o alimentație sănătoasă și variată, îți vor proteja organismul până la vârste înaintate.

 
11. Fă ceea ce visezi

Nu avem decât o singură viață. Precis nu vrei să te scoli într-o zi și să vezi că ai deja 60 de ani și nu ai făcut nimic din ce visai.

 
12. Nu lua sfaturile celorlalți drept reguli

Poți cere sfatul persoanelor pe care le respecți, dar după aceea analizează situația și ia singur decizia potrivită pentru tine. Tu știi cel mai bine cum te simți și cum te vor afecta diferite acțiuni.

 
13. Ai grijă de încheieturi

Evită accidentele sau loviturile în zona încheieturilor. Chiar dacă aparent îți revii, mai târziu vei avea probleme.

 
14. Evită datoriile

Plătește-ți facturile la timp și evită datoriile. Dobânzile pentru credite sau împrumuturi te vor face să regreți mai târziu.

 
15. Gelozia distruge relațiile

Ai încredere în persoana iubită pentru că altfel cum veți putea rămâne împreună?
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod