12 lucruri fascinante despre persoanele născute în luna decembrie

Știai că oamenii născuți în decembrie sunt mai predispuși să fie stângaci? Descoperă și alte lucruri interesante despre cei născuți în luna cadourilor
Veniți pe lume într-o perioada a anului presărată cu numeroase sărbători și ocazii festive, se poate spune despre cei născuți în luna decembrie că împrumută câte ceva din veselia și starea de bine a acestei luni. Descoperă zece lucruri fascinante despre persoanele născute în decembrie. 

Au șanse mai mari de a depăși vârsta de 100 de ani

În cadrul unui studiu, s-a descoperit că oamenii născuți în decembrie au șanse mai mari de a trăi până la vârsta de 105 ani. 

Se descurcă mai bine la școală

Se crede că ești în dezavantaj dacă te numeri printre cei mai mici copii din clasă. Dar studiile arată că până la absolvire, elevii mai mici de vârstă reușesc să-i întreacă în performanță școlară pe colegii lor de clasă mai mari.

Sunt persoane matinale

Cercetătorii au descoperit că oamenii născuți în decembrie sunt mai predispuși să se culce seara devreme și să se trezească la primele ore ale dimineții. Cei născuți în ultima lună a anului rezolvă treburi importante în timp ce alții abea și beau cafeaua.

Sunt mai predispuși să fie stângaci

Un studiu realizat la Universitatea din Viena a evidențiat faptul că bărbații născuți în lunile noiembrie, decembrie și ianuarie sunt mai predispuși să fie stângaci. Dar acest lucru nu este valabil și în cazul femeilor născute în aceste luni.

Ar putea deveni stomatologi

Cercetătorii din Marea Britanie au descoperit pe baza statisticilor că există o legătură între luna nașterii și anumite profesii. Potrivit studiului, cei născuți în luna decembrie sunt mai predispuși să devină dentiști.

Au aptitudini de campioni

Potrivit unui studiu publicat în International Journal of Sports Medicine, cei născuți în lunile de iarnă, în special decembrie, au aptitudini atletice și sunt de obicei medaliați cu aur. Printre sportivii români născuți în luna decembrie medaliați cu aur la Jocurile Olimpice de-a lungul timpului se numără Doina Ignat (20 decembrie), clasată pe locul 3 în topul celor mai bune canotoare din toate timpurile, Doina Melinte (17 decembrie), Iolanda Balaș (12 decembrie) etc.

Nu sunt irascibili

Deși cei născuți în decembrie sunt mai predispuși să sufere de depresie și să aibă o atitudine pesimistă, au în general mai puține oscilații ale stării de spirit și nu sunt irascibili. 

Zilele lor de naștere coincid cu numeroase sărbători

Pentru că decembrie este luna presărată cu numeroase sărbători în diverse culturi, de la Sfântul Nicolae, Crăciunul, Boxing Day, Sfânta Lucia, Hanukkah, Kwanza etc., o treime dintre persoanele născute în această lună simt că ziua lor de naștere este trecută cu vederea. Potrivit unui sondaj, 27% dintre aceste persoane au declarat că primesc cadoul pentru ziua de naștere împachetat în hârtie de cadouri pentru Crăciun.
Cu alte cuvinte, nu uita să-i sărbătorești așa cum trebuie pe cei dragi născuți în luna decembrie, ca să nu se simtă neglijați.

Sunt născuți în aceeași lună cu o mulțime de vedete

Există un număr impresionant de staruri născute în luna decembrie, printre care Brad Pitt, Taylor Swift, Denzel Washington, Jake Gyllenhaal, Sia, Christina Aguilera, Britney Spears.

Cristalele lor norocoase sunt albastre

Pietrele prețioase norocoase pentru cei născuți în decembrie sunt cele în diferite nuanțe de albastru, precum turcoaz, tanzanit sau topaz.

Sunt născuți în zodiile Săgetător sau Capricorn

Persoanele născute până pe data de 21 decembrie sunt zodia Săgetător, iar cei născuți după 22 decembrie sunt zodia Capricorn. Săgetătorii sunt persoane foarte generoase, idealiste, care adoră să se distreze. Pe de altă parte, Capricornii sunt responsabili, disciplinați și stăpâni pe sine.
Săgetătorii sunt, de asemenea, sociabili și extrovertiți, iar Capricornii sunt ceva mai retrași și rezervați.

Adoră călătoriile

Un cadou potrivit pentru cei care își aniversează ziua de naștere în decembrie este un bilet de avion sau o excursie. Potrivit astrologiei, persoanele născute în zodia Săgetător iubesc să călătoarească, să exploreze și să cunoască culturi diferite.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod