11 lucruri surprinzătoare pe care le dezvăluie fiecare vis despre tine

Un simplu vis îți poate dezvălui foarte multe informații despre tine. Nu atribui caracteristicile fiecărui vis numai stresului, orelor suplimentare sau emoțiilor resimțite în timpul zilei. Ceea ce visezi are o semnificație aparte, chiar dacă poate fi ușor influențat și de alți factori.
Poate că ți se pare că nu ai de ce să analizezi fiecare vis pe care îl ai și de multe ori nici nu iei în seamă felul în care apare sau ce conține pentru că ești sigură că este consecința oboselii, stresului sau entuziasmului cauzat de diferite întâmplări. Potrivit specialiștilor, ar trebui să devii mai vigilentă pentru că nu există niciun vis nesemnificativ. Poți obține date importante despre calitățile tale, starea ta de sănătate și echilibrul emoțional.

 
Iată ce poate dezvălui un vis despre tine:

 
1. Cât de creativă ești

Persoanele creative vor visa de obicei lucruri neobișnuite, situate pe un fundal foarte diferit de atmosfera de la serviciu sau acasă. Obstacolele din vis vor fi înfățișate sub forma buștenilor sau a pietrelor greu de ocolit.

 
2. Că ai probleme cu inima

Persoanele care au coșmaruri foarte des au un risc mult mai ridicat de afecțiuni cardiovasculare. Simptomele manifestate sunt de obicei ritmul crescut al bătăilor inimii sau durerile localizate în zona pieptului.
Aceste coșmaruri pot apărea pentru că problemele cu inima vor îngreuna respirația pe timpul nopții.

 
3. Că eviți să te ocupi de un anumit aspect

Visezi des că te urmărește un străin, un monstru sau un val foarte mare? Sunt indicii că îți este teamă de ceva sau că nu vrei să te ocupi de o anumită problemă din lumea reală. Întreabă-te cu ce problemă, persoană sau emoție nu vrei să te confrunți deschis.

 
4. Cât de repede îți vei reveni după divorț

Persoanele divorțate care au un vis lung, foarte dramatizat, despre relația care tocmai s-a încheiat au șanse mai bune să se adapteze rapid noului lor statut de după divorț. Un astfel de vis le va ajuta să treacă mai ușor de trauma provocată de această schimbare și să evolueze în direcția optimismului și fericirii.

 
5. Cum procedezi pentru a soluționa problemele importante 

Adulții care merg frecvent la biserică îți vor aminti mai rar tot ce visează față de cei care nu merg foarte des. În cazul în care nu te bazezi pe religie pentru a-ți stabili traseul în viață este posibil să găsești noi indicii chiar în următorul vis.

 
6. Că ai putea suferi de apnee de somn

Dacă visezi des că te sufoci, te îneci sau că ești sugrumată este posibil să ai apnee de somn, o afecțiune care oprește respirația timp de câteva secunde în timp ce dormi. În cadrul studiilor de specialitate s-a observat că 91% dintre persoanele care au avut acest tip de vis de cel puțin 6 ori au fost diagnosticate cu apnee de somn.

 
7. Că muncești prea mult

Dacă exagerezi cu orele suplimentare și nu te gândești decât la ceea ce ai de rezolvat la serviciu vei visa lucruri dramatice pentru că stresul va influența conținutul fiecărui vis.

 
8. Dacă vei trece cu bine de un test sau de un examen

În cadrul unui studiu recent au fost selectați 70 de studenți și li s-a dat o oră pentru a învăța să navigheze într-un labirint complex. Când au fost testați mai târziu s-a observat că cele mai bune rezultate le-au obținut cei care au visat labirintul pentru că un vis poate consolida capacitatea de memorare, favorizând procesul de învățare și abilitățile de rezolvare a problemelor.

 
9. Dacă vei renunța definitiv la fumat

În cadrul studiilor realizate de somnologi s-a observat că fiecare vis despre țigări și experimentarea sentimentuui de vinovăție în somn îți vor fortifica decizia de a uita complet de ele.

 
10. Riscul tău de Parkinson

Până la 90% dintre persoanele care visează lucruri violente, de exemplu lovituri sau țipete, sunt predispuse la boala Parkinson.

 
11. Cât de ușoară va fi nașterea

Femeile însărcinate care visează momentul nașterii vor reduce travaliul cu cel puțin o oră, potrivit oamenilor de știință. Se consideră că un asemenea vis o ajută pe viitoarea mamă să anticipeze momentul nașterii și să se pregătească din punct de vedere emoțional, fiind mult mai relaxată când va începe travaliul real.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod