10 semne care arată că nu ești leneș, ci un geniu

10 semne care arată că nu ești leneș, ci un geniu

Stai cu ochii în tavan și amâni ceea ce ai de făcut? Sau descoperi din când în când că vobești singur? E posibil să fii un geniu!
Eviți să faci lucrurile așa cum vor ceilalți pentru că știi că există o metodă mult mai ușoară și mai eficientă? Atunci probabil că ești un leneș în toată regula. Dar nu orice fel de leneș, ci unul extrem de inteligent. Studiile au arătat că persoanele care au anumite caracteristici ce ar putea fi confundate cu lenea ar putea fi, de fapt, niște genii. Iată câteva semne care arată că nu ești leneș, ci un geniu, potrivit providr.com:

Vorbești singur

Experții au descoperit că atunci când vorbești singur te concentrezi mai bine la ceea ce ai de făcut, îți pui ideile în ordine și astfel îți este mai ușor să obții ce îți dorești.

Ai puțini prieteni

Oamenii cu o inteligență peste medie preferă să petreacă mai mult timp singuri, iar din acest motiv au mai puțini prieteni. Mai puțină interacțiune socială înseamnă mai mult timp pentru ideile tale și sanșe mai mari de a-ți realiza planurile.

Pare că stagnezi

Deși poate părea că nu faci nimic, de fapt nu lucrezi pentru că ai multe idei care îți trec prin minte în același timp. Trebuie doar să găsești varianta cea mai bună.

Nu te grăbești

Pentru unii oameni, a lucra lent, la un singur lucru pe rând ar putea părea un semn de lene. În realitate, persoanele inteligente acordă timp și atenție fiecărei sarcini pentru ca rezultatele să fie excelente.

Ești dezordonat

S-a demonstrat că persoanele dezordonate sunt mai inteligente. Iar cei care trăiesc într-un mediu dezordonat se pare că sunt mult mai creativi și dispuși să încerce metode noi de abordare comparativ cu persoanele ordonate.

Mâzgălești

Ți s-a întâmplat să desenezi modele la întâmplare atunci când este o foaie în fața ta? Cei care mâzgălesc în timp ce vorbesc la telefon, în timp ce se gândesc la o soluție sau în timp ce ascultă părerile celorlalți în cadrul unei ședințe sunt mai predispuși să vină cu idei și concepte noi, să fie mai atenți și să rețină mai bine informațiile.

Ești nonșalant

Ai capacitatea de a trata evenimentele de zi cu zi cu un calm desăvârșit, ceea ce i-ar putea face pe ceilalți să creadă că ești leneș sau nepăsător. Dar poți face asta și în situații de criză, iar în acele momente te vei dovedi un adevărat erou.

Delegi sarcinile

Nu ești leneș dacă îți delegi sarcinile. Ești, de fapt, un leader adevărat care știe cum să distribuie uniform sarcinile astfel încât treaba să fie făcută mai repede. 

Ești eficient

Ești mult prea leneș pentru a face ceva care nu este necesar. Geniu fiind, vei căuta scurtături pentru a realiza într-un timp mai scurt și cu mai puțin efort ceea ce ai de făcut.
Nu degeaba se spune că eficiența este cea mai inteligentă formă de lene.

Dormi în timpul zilei

Creierul este organul care controlează întregul organism, astfel că are nevoie de pauze în timpul zilei. Persoanele extrem de inteligente simt nevoia să doarmă chiar și câteva minute în timpul zilei pentru a-și odihni mintea și a putea fi la fel de eficiente după aceea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod