8 motive pentru care mama este cea mai bună persoană din viața ta

Dacă ți-ai întreba prietenii care este persoana care îi inspiră să știi că foarte des ar spune că este vorba despre mama lor. Mamele au un rol foarte important în viața noastră. Ne aduc pe lume și ne dau forța de a trece peste orice problemă.
Chiar dacă de multe ori avem tendința de a nu aprecia tot ce face mama pentru noi sau nu îi arătăm mereu cât de mult o iubim, precis vei simți nevoia să o îmbrățișezi din nou după ce revezi lista cu lucrurile care o transformă în cea mai bună persoană din viața ta.

 
Iată de ce ar trebui să-ți apreciezi mama în fiecare zi și să-i arăți cât de mult ții la ea:

 
1. Te-a adus pe lume

Se întâmplă foarte des să uiți să fii recunoscător pentru lucrurile mărunte, de exemplu șansa de a trăi și a respira. Mulțumește-i mamei tale pentru cele 9 luni de sarcină în care a avut grijă de tine. În momentul în care îți vei întemeia o familie vei realiza ce sacrificiu a făcut.

 
2. Îți ține partea (uneori)

Este destul de greu pentru o mamă să țină partea cuiva, dar dacă ai probleme poți fi sigur că va face tot posibilul să te ajute. Poate spune că nu te porți mereu așa sau că nu se va mai întâmpla.
În unele cazuri nu va avea de ales și va trebui să te lase să simți consecințele comportamentului tău, mai ales dacă ai făcut ceva grav. Și o va durea mai mult decât pe tine. Chiar și în acele cazuri te va ajuta să-ți revii și să fii din nou suficient de puternic pentru a face alegeri mai bune. 

 
3. Te-a învoit de la școală (chiar dacă nu erai de fapt bolnav)

Cu toții avem momente mai puțin bune, când o zi de școală pare cel mai dificil lucru. Atunci când ai avut nevoie de o pauză scurtă mama ta precis te-a ajutat. Poate a ezitat puțin să realizeze scrisoarea de învoire, dar după ce a văzut că nu ești deloc pregătit pentru lecții sau cursuri precis a trimis-o.

 
4. Te susține pentru a fi cel mai bun

Mama te va încuraja întotdeauna să treci de orice obstacol și să ai cele mai bune rezultate. Crede în tine și știe că poți face lucruri extraordinare.
Te va face să te simți mereu special, mai ales în momentele în care te îndoiești de propriile abilități. Pentru ea ești deja un expert în domeniul ales și nu va renunța până când acest lucru nu se va realiza și în viața reală.

 
5. Îți pregătește felurile preferate de mâncare

Niciun preparat nu este mai bun decât rețetele pregătite acasă, mai ales dacă este vorba despre felul tău preferat. Să știi că mama ta a muncit întotdeauna pentru a-ți face pe plac și a te vedea zâmbind când guști ceva bun. A cumpărat cu grijă ingredientele și a dedicat timp preparării lor. Pe lângă gătit ți-a spălat hainele, le-a călcat, a spălat vasele, a plătit facturile și a făcut totul pentru ca tu să nu ai griji în timpul copilăriei.
Chair și astăzi nu te primește decât cu ceva delicios de fiecare dată când mergi să o vezi. 

 
6. A omorât gândacii care te speriau

De câte ori nu ai țipat după mama ta când erai în baie pentru că ai văzut un gândac sau un păianjen? Cu siguranță s-a întâmplat de multe ori, iar mama ta a venit imediat și a eliminat insectele amenințătoare cu spray special sau cu un ziar.

 
7. A găsit orice lucru care ți se părea pierdut prin casă

Nu-i așa că atunci când uitai unde ai pus ceva mama ta găsea lucrul respectiv de fiecare dată? Mamele au o intuiție specială și nu vei pierde niciodată cablurile USB, acele de siguranță sau orice altceva dacă mama ta este în apropiere și te ajută să cauți.

 
8. Te-a iubit în toate etapele de maturizare, mai ales în cele dificile

Mama ta te-a iubit atât când erai un bebeluș, cât și în perioada complicată a adolescenței. Indiferent dacă ai fost uneori rebel, a fost mereu alături de tine și a încercat să te înțeleagă.
Este singura care a fost lângă tine fără încetare de când te-ai născut.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod