5 feluri prin care Universul încearcă să-ți vorbească

Cu toate că, de cele mai multe ori, nu putem percepe semnele, nu înseamnă că Universul nu încearcă să-ți vorbească. Atunci când o iei pe un drum greșit sau chiar și atunci când ar trebui să îți continui călătoria în direcția pe care ai ales-o deja. Iată câteva feluri prin care Universul îți vorbește!

Moduri în care Universul încearcă să-ți vorbească


1. Dai peste un obstacol


Universul te va face să dai peste o multitudine de obstacole de-a lungul vieții. Toate vor avea diferite niveluri de dificultate. Uneori, nu vei înțelege scopul lucrurilor prin care treci, dar adu-ți aminte că Universul are întotdeauna un plan. Nu se întâmplă nimic fără un motiv anume. Iar atunci când dai peste un obstacol, trebuie să dezvolți o versiune mai bună a ta. 

2. Ești într-un punct mort


Simți cum s-a oprit timpul. Indiferent de ceea ce faci, nu reușești să avansezi în viață, așa că existența ta pare stagnantă.
Nimic nu îți prezintă interes. Uneori, simți că nu mai ai niciun scop. Însă aceasta este modalitatea Universului de a te convinge să renunți la elementele toxice din viața ta. Imaginează-ți că viața este un tren, care accelera într-o direcție greșită. Și s-a oprit. Va porni în cel mai scurt timp, de îndată ce găsește o cale mai bună.

3. Te gândești mereu la același lucru


Există un lucru la care te gândești zi și noapte. Probabil că Universul încearcă să îți spună că ar trebui să privești dintr-o perspectivă diferită.
Încearcă să te uiți la blocaj dintr-un unghi complet diferit și s-ar putea să rezolvi problema mai repede! Detașează-te complet de problemă! Distrage-ți atenția cu altceva! Apoi, revino la rezolvare!

4. Începi să observi sincronii


Începi să observi lucruri precum 11:11 sau 12:12 la ceas sau să vezi plăcute de înmatriculare cu 22-ABC. Sincronia vine în toate formele, iar repetarea numerelor este doar una dintre ele. Universul încearcă să îți transmită că ești pe calea cea bună.
Continuă-ți drumul! De asemenea, dacă te întâlnești cu o persoană pe care nu ai mai vazut-o de mult timp, ar trebui să știi că Universul a trimis-o cu un motiv. Gândește-te și dă-ți seama de ce! Te-au învățat o lecție de viață data trecută când ați interacționat?

5. Ești mai intuitiv decât de obicei


Dacă te simți incomod constant și ai impresia că e ceva ce ar trebui să știi, există șanse mari să ai dreptate. Universul încearcă să comunice cu noi prin intermediul propriei intuiții.

Dacă Universul trebuie să îți transmită ceva, o va face sub forma semnelor.
Fii atent la tot ce pare diferit în viața ta și la surprizele neașteptate, pentru a-ți da seama când ești pe drumul cel bun și când trebuie să faci alte alegeri în viață!
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod