fericire

4 lucruri care stau în calea fericirii tale

Există un lucru pe care orice persoană și-l dorește în această viață: fericire. Și, oricât de mult am încerca, fericirea adevărată este greu de întâlnit. Iată câteva dintre lucrurile care stau în calea fericirii tale!
Ce stă în calea fericirii tale?

1. Social media


Vinovatul numărul 1 este reprezentat de rețelele sociale. Este vorba de toate platformele care ne determină să ne comparăm viața cu cea a prietenilor, dușmanilor și chiar și a foștilor. Ajungem să ne răzgândim cu privire la imaginea noastră și nu într-un mod pozitiv. Stăm și alegem diferite filtre când vine vorba de poze, deoarece ni se pare că editarea vieții noastre ne face să arătăm mai bine. În schimb, ar trebui să lăsăm telefoanele la o parte pentru o perioadă și să ne concentrăm pe defectele noastre, pentru a ne da seama că nu suntem perfecți și că fiecare persoană este frumoasă în propriul fel.

2. Lipsa de mișcare


În special în timpul lunilor friguroase avem tendința să înclinăm către hibernare și să uităm să face mișcare și să mâncăm fructe și legume. Trebuie să ai grijă de organismul tău chiar și în acele luni deprimante de iarnă.
Îți poți face un abonament la sală sau o rutină de exerciții pe care o poți aplica și în casă.

3. Părerea celorlalți


Ți-au spus vreodată părinții tăi că nu ar trebui să îți pese ce spun ceilalți oameni? Pare a fi un sfat ușor de urmat. Adevărul este că nu e simplu deloc. Se poate să te lupți cu o anxietate copleșitoare din frica de a nu spune sau face ceva greșit. Trăiești cu teama că oameni te judecă? Dacă ai ceva de spus, spune lucrurilor pe nume, chiar dacă ceilalți oameni nu sunt de acord.
În cele din urmă, adevărata ta personalitate te va face mai fericită decât ar putea să o facă altcineva.

4. Stresul


Indiferent de ce cred ceilalți oameni, probabil că muncești mult pentru a avea o viață profesională și personală bună. Încercăm în mod constant să ne dovedim abilitățile în lume, iar acest lucru poate avea un impact asupra bunăstării noastre generale și fericirii. Uneori, ți se pare imposibil să te gândești la altceva decât la muncă sau la responsabilități.
De aceea, trebuie să îți rezervi puțin timp pentru a te gândi la obiectivele tale și de ce te străduiești atât de mult să le îndeplinești. Obiectivul final se poate pierde uneori, dar este important să îți dai seama că lucrezi pentru un țel mai înalt.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod