Vedetele poartă încălţări de culoare albă cu orice fel de ţinute

Angelina Jolie (foto) preferă ţinutele simple dar pline de eleganţă cum este această rochie completată de o pereche de pantofi de culoare albă cu toc. Când vorbim de pantofi albi aproape

Angelina Jolie (foto) preferă ţinutele simple dar pline de eleganţă cum este această rochie completată de o pereche de pantofi de culoare albă cu toc.

Când vorbim de pantofi albi aproape automat gândul ne duce la o rochie de mireasă. Dar, iată, că acum nu e cazul. Ne demostrează aceste celebrităţi care şi-au asortat perfect pantofii de culoare albă la diverse ţinute care nu au nicio legătură cu vreo nuntă.
Cum vremea de afară aproape ne îmbie să ne aducem aminte de primăvară, eu zic să profităm de perioada reducerilor şi să ne cumpărăm câte o pereche de pantofi albi, simpli, pe care să-i avem pregătiţi pentru când primăvara va veni cu adevărat.

Asta, pentru cele cărora le place ideea. Şi puteţi asorta cu aproape orice, de la pantalon, la fustă sau rochie, şi la orice culoare.
Vedetele din fotografii – Angelina Jolie, Blake Lively, Diane Kruger, Emmy Rossum, Heidi Klum, Jessica Alba, Kate Hudson, Kerry Washington, Leslie Bibb, Maggie Grace şi Victoria Beckham – poartă pantofi realizaţi în special de Christian Loubountin, Casadei şi Jean-Michel Cazabat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod