Unii dintre cei mai frumoşi pantofi pentru această primăvară vin, desigur, din Italia

Designerul Alberta Ferretti a creat o colecţie cu adevărat fermecătoare pentru picioarele noastre. Creaţiile ei pentru primăvara acestui an m-au vrăjit cu adevărat. De obicei, avem

Designerul Alberta Ferretti a creat o colecţie cu adevărat fermecătoare pentru picioarele noastre. Creaţiile ei pentru primăvara acestui an m-au vrăjit cu adevărat.

De obicei, avem tendinţa de a admira în primul rând rochiile şi mai puţin accesoriile, dar când am urmărit “plimbarea” pe podium a modelelor nu ştiam ce să privesc mai întâi – hainele sau pantofii. Referitor la aceştia din urmă, pur şi simplu nu-ţi poţi lua ochii de la ei.

Ai vrea să vezi toate detaliile.

De la satenul în culori strălucitoare în care este îmbracat pantoful, la broderiile regăsite pe unii dintre ei şi până la panglicile de mătase care se încrucişează atât de delicat pe glezne. Acestea din urmă au fost gândite mai late pentru pantofii cu toc înalt şi mai subţiri pentru balerini. Designerul italian a creat pentru această primăvară nişte piese de excepţie şi chiar dacă ştiu că sunt la nişte preţuri pe care noi, oamenii obişnuiţi, nu ni le permitem, nu mă pot opri să nu le admir.
Vă las şi pe voi să o faceţi. Chiar merită!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod