Trucuri utile pentru a scăpa de mirosul neplăcut din încălțăminte

Pantofii noștri arată perfect, însă nu îi mai putem purta din această cauză? Îți sărim în ajutor oferindu-vă câteva sfaturi utile! 1. Bicarbonatul de sodiu Pudrează bicarbonat

Pantofii noștri arată perfect, însă nu îi mai putem purta din această cauză? Îți sărim în ajutor oferindu-vă câteva sfaturi utile!

Beautiful gumshoes with flowers inside, isolated on white

1. Bicarbonatul de sodiu

Pudrează bicarbonat de sodiu în interiorul pantofilor tăi și lasă-l să acționeze peste noapte. Încălțămintea nu trebuie spălată apoi, ci doar scuturată pentru a scăpa de praful respectiv.

2. Pudra de picioare

Este important să folosim această pudră simultan, atât pe picioare, cât și în încălțămintea respectivă.

Se pudrează o cantitate mică, având grijă să se distribuie uniform pe întreaga suprafață a tălpii.

3. Coaja de portocală

Portocala are un miros foarte puternic și are proprietatea de a-l absorbi pe cel neplăcut din interiorul pantofilor tăi. Curăță o portocală și pune cojile în încălțămintea respectivă, lăsându-le aproximativ o zi să acționeze.

4. Oțetul

Curăță din când în când interiorul pantofilor cu o cârpă cu oțet, acesta va distruge factorul declanșator al mirosului neplăcut.

Este și un puternic dezinfectant, însă după aceea trebuie să ai grijă ca încălțămintea să se usuce perfect.

5. Șosetele

Dacă tipul de încălțăminte pe care îl porți necesită purtarea șosetelor, atunci optează numai pentru cele din bumbac. Acestea vor absorbi transpirația înainte ca pantoful să facă acest lucru. Evită pe cât posibil purtarea pantofilor direct pe picior!

6. Alcoolul

Cu cât concentrația de alcool este mai mare, cu atât rezultatul va fi mai spectaculos. Rolul său dezinfectant va distruge toate bacteriile și te va scăpa de mirosurile neplăcute.

Înmoaie o cârpă în alcool și șterge întreg interiorul!

7. Săculeți cu ace de cedru

Sunt special concepuți pentru pantofi și sunt mai practici decât alte metode. Tot ce trebuie să faceți este să îi cumpărați de la supermarket și să îi utilizați tot timpul atunci când nu purtați încălțămintea.

8. Spray special

Dacă ești mai comodă din fire, dă o fugă până la magazin și cumpără un astfel de spray. Există o varietate complexă, de aceea ai de unde alege. Indiferent de aroma lui sau de alte proprietăți suplimentare, acesta este un puternic dezinfectant.

9.

Pliculețele de ceai

Folosește pliculețele de ceai utilizate pentru a înlătura mirosurile neplăcute din interiorul pantofilor tăi. Nu contează tipul acestuia, ci contează să fi fost deja infuzat și apoi uscat. Se lasă peste noapte, iar dimineața vei fi martora unei minuni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod