pantaloni scurţi

Trenduri vestimentare feminine pe care nu le suportă bărbații

Moda se schimbă în mod constant, diferite trenduri făcându-și apariția în viața noastră. Atunci când achiziționezi un nou outfit și alegi trendul potrivit ție, la ce te gândești? Pentru cine te îmbraci? Cele mai multe femei se îmbracă pentru ele, însă unele încearcă să le facă partenerilor pe plac. Însă știi care sunt acele trenduri vestimentare feminine pe care nu le suportă bărbații?

Ce trenduri vestimentare feminine sunt displăcute de bărbați?


1. Fustele maxi


Fustele maxi pot fi foarte confortabile în lunile calde de vară. Versatilitatea lor este cu adevărat inegalabilă, deoarece pot fi ușor îmbrăcate sau transformate într-un outfit confortabil. Acestea reprezintă o tendință vestimentară care se încăpățânează să nu mai fie la modă. În ciuda faptului că reprezintă o tendință atât de populară, bărbații nu au fustele maxi în topul preferințelor.
Cel puțin nu toți. Pentru unii, fustele maxi purtate mereu pot semnifica faptul că ai renunțat la epilat. Sau că nu îți pot complimenta picioarele.

2. Pantalonii scurți care dezvăluie prea multe


Unii bărbați sunt de părere că pantalonii prea scurți dezvăluie prea mult. Alți bărbați nu pun în discuție neapărat caracterul dezvăluitor al pantalonilor scurți, ci mai degrabă lungimea. Pantalonii sunt atât de scurți, încât se văd și buzunarele. Iar unii cred că pantalonii aceștia reprezintă cea mai neatrăgătoare tendință reciclată care este la modă în zilele noastre.


3. Mom jeans


Te-ai mirat când mom jeans au revenit la modă? Până în primăvara anului 2017, blugii cu talie înaltă în stilul anilor '90 și-au asigurat un loc în topul celor mai cunoscute 10 stiluri vestimentare. Mom jeans sunt pantalonii pe care îi porți când nu vrei să te deranjeze nimeni, când vrei să te simți confortabil și nu ai dispoziția necesară pentru ceva mai elegant.

4. Imprimeul de leopard


Imprimeul de leopard se pare că este una dintre acele tendințe vestimentare feminine care rămâne în topuri. Însă bărbații nu sunt neapărat încântați de acest imprimeu.
O aplicație de dating a adunat păreri despre modă și le-a împărtășit. Se pare că bărbaților, în special celor de aproximativ 40 de ani, nu le place deloc acest imprimeu. Însă partenerul tău poate avea o părere diferită cu privire la acest trend. Nu trebuie decât să îl întrebi. Sau poate că nu.

5. Blănurile reale sau false


Blănurile pot împărți oamenii în categorii cu păreri diferite. Multe persoane se opun produselor care folosesc blană, deoarece sunt preocupate de drepturile animalelor.
Iar unora pur și simplu nu le place aspectul.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod