Tocurile mini au revenit în forță. Sunt din nou la modă?

Din punctul meu de vedere, tocurile mini sunt surorile mai mici (și mai urâte) ale tocurilor înalte și sexy. De când mă știu am fost atrasă de pantofii înalți, foarte înalți. Îmi plac

Din punctul meu de vedere, tocurile mini sunt surorile mai mici (și mai urâte) ale tocurilor înalte și sexy. De când mă știu am fost atrasă de pantofii înalți, foarte înalți. Îmi plac tocurile, cu cât mai înalte cu atât mai bine, și nu pentru că sunt mică de înălțime, ci din simplu motiv că sunt mult mai sexy.


Însă, în ultimul timp am tot văzut pe podiumuri tocuri mini care, trebuie să recunosc, nu arătau deloc rău. Ba mai mult, zilele trecute mi-a atras atenția o perche de pantofi care aveau astfel de tocuri.

Și nu numai că mi-au atras atenția, dar mi-au rămas în minte, ceea ce înseamnă că îmi plac.

Nu știu altele cum sunt, dar eu dacă văd o pereche de pantofi într-un magazin, iar după câteva zile încă mă gândesc la ea înseamnă că îmi place. Ceea ce înseamnă că nu va mai trece mult și îmi voi cumpăra acei pantofi.

Și uite așa, am învățat că nu ar trebui să mai spun "eu nu am să port niciodată așa ceva". Tocurile mici m-au convins că ceea ce nu-mi place acum , e posibil să port peste ceva timp. Ceva îmi spune că picioarele mele vor fi foarte încântate de noua achiziție.

Voi aveți astfel de pantofi în garderoba voastră?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod