Ţinte, capse şi catarame pentru ghetele din această toamnă

Dacă nu v-aţi cumpărat încă de anul trecut o pereche, veţi găsi acum o serie de modele noi în magazine. În aceste zile am ajuns prin mall şi mi-am aruncat rapid privirea şi prin

Dacă nu v-aţi cumpărat încă de anul trecut o pereche, veţi găsi acum o serie de modele noi în magazine.

În aceste zile am ajuns prin mall şi mi-am aruncat rapid privirea şi prin vitrinele magazinelor de pantofi. Cred că aţi observat şi voi că în această toamnă se poartă mai mult ca niciodată pantofii şi ghetele cu ţinte, capse, catarame şi fermoare.

Sunt fie cu toc, fie joase, ca nişte încălţări sport sau imită stilul milităresc. Culoarea de bază este negrul  – au apărut însă şi nuanţe de grena sau verde foarte închis.

Mie mi-a atras atenţia o pereche de ghete din piele neagră, cu talpă joasă şi flexibilă, stil sport, cu capse, catarame şi fermoar auriu. Păreau foarte comode, dar şi moderne. Totuşi, când citesc descrierea lor, am senzaţia că povestesc despre ceva cam ţipător şi, deci, lipsit de bun gust. Dar, atunci când le-am privit, mi s-a părut că atât auriul cât şi modul în care sunt făcute e exact aşa cum trebuie. Preţul, e drept, cam piperat acum la început de sezon – în jur de 450 lei.
Dar, prin luna ianuarie, la reduceri,  chiar va merita să văd dacă “m-au aşteaptat“.
Din perechile de ghete prezentate în fotografiile de mai jos, doar cele purtate de Lady Gaga mă oripilează. În fine, fiecare cu gustul lui. Următorul material din această săptămână îl voi dedica tot acestor ghete, când veţi vedea mai multe fotografii cu ţinute la care se potrivesc.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod