WanderLust - invitaţie într-o călătorie exotică

Colecţia de primăvară-vară 2016 a creatoarei de modă Claudia Rawlings, WanderLust, se lansează astazi, 12 aprilie, la ora 19, la Palatul Cesianu Racoviţă – Galeria de artă Artmark.

WanderLust este biletul tău magic către un tărâm exotic, în care creatoarea de modă Claudia Rawlings te invită să păşeşti, graţie colecţiei sale de primavară-vară 2016, inspirată de călătoriile exotice cu stil.
Şi, cum orice vacanţă inedită are un punct de plecare, vacanţa cu destinaţia WanderLust va începe cu prezentarea de modă de pe 12 aprilie, ora 19, din cadrul exclusivist al Palatului Cesianu Racoviţă, la Galeria Artmark (Str. C.A. Rosetti, nr. 5, Bucureşti).

O prezentare de modă somptuasă, ce spune povestea călătoarei  moderne şi stylish, căreia nu îi lipsesc niciodată din bagaj ţinutele cu croielile, culorile sau imprimeurile cele mai en-vogue.

Gândită să fie luxoasă şi practică în acelaşi timp, colecţia de primăvară-vară 2016 WanderLust by Claudia Rawlings încapsulează toate piesele vestimentare pe care trebuie să le iei cu tine când pleci către o destinaţie exotică: rochii diafane, salopete şi jachete lejere, costume de baie, eşafe şi pareo vaporoase ori deux-pieces cu pantaloni largi, purtaţi fie cu cămăşi, fie cu topuri scurte.  Invitaţie în vacanţă a tuturor simţurilor.

LUXURIANT: WanderLust va fi o escapadă a tuturor simţurilor, într-o vacanţă inedită, pornind chiar de la shootingul de modă spectaculos realizat la Therme - cadrul exotic de la doar câţiva km de Bucureşti.
Iar starea de relaxare, adusă de colecţia WanderLust, va fi completată de întreaga atmosferă din timpul prezentării de modă, printre plantele luxuriante oferite de Maison de Fleurs, ca şi prin cornerul exotic gandit de Masaya şi prin piesele florale în stil hawaian realizate de The Flower Story.



CULOARE: Către însoritul tărâm al Caraibelor ne vor purta gândul apariţiile inedite şi pline de culoare de pe catwalk: modele profesioniste de la ICAN Model Management, care au defilat gata de vacanţă, cu coafurile realizate de echipa de hair-stylisti Top Cut Salon – Hair şi machiate de profesioniştii de la Scoala de make up Ramona Chirita.

GUST: Dar ce ar fi o vacanţă fără răsfăţ culinar? Invitaţii vor savura deliciile din candybar-urile pregătite de Indoa Events şi de Grens Suikerwerken – haute confiserie, Olanda.

AROME: Iconul somelierilor din Romania, Florin Voica - Presedintele A.S.R.- va sustine o degustare de vinuri cu  buchete rafinate, de la doua dintre caselele de vinuri româneşti cu renume: Domeniile Samburesti si Sarica Niculitel.

SUNETE: Iar invitaţia în vacanţa exotică va fi dublată de concertul Nico şi momentul sustinut la vioara electrica de Graziella, două apariţii artistice de excepţie.

ALBUM DE VACANŢĂ ÎN IMAGINI: Vor întregi povestea de vacanţă pantofii spectaculoşi Coca Zaboloteanu, genţile Bookletta, Aqua Carpatica, clinica Silhouette si Leida.
Si o vor imortaliza în amintiri de neuitat fotograful The storyalist şi Claudiu Popa - Imaginarium Video.

WanderLust – invitaţia inedită într-o vacanţă exotică şi stylish, marti, 12 aprilie, la ora 19, în Palatul Cesianu Racoviţă, la Galeria de Arta Artmark. Accesul la eveniment se face numai pe bază de invitaţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod