Vedetele își aleg din timp ținutele pentru sărbători

Petrecere de iarnă cu branduri de lux și șampanie, la Lala Boutique
Diana Bart, Ioana Petric și Natalia Mateuț au început deja să-și caute ținute elegante pentru sărbătorile de iarnă. Ele au fost invitate, alături de împătimitele brandului de lux Elisabetta Franchi, la petrecerea organizată de Lala Boutique, singurul magazin din România în care puteți găsi colecția integrală a cunoscutului designer italian.  

Rochiile elegante, ținutele de cocktail dar și cele casual au captat imediat atenția invitatelor, care s-au simțit în largul lor în decorul neoclasic al magazinului de lux din capitală.

Mi-am dorit întotdeauna ca Lala Boutique să fie un loc în care clientele se simt ca acasă și în care pot veni nu doar pentru o sesiune de shopping, ci și pentru a-și găsi inspirația sau pentru a se consulta cu noi în alegerea unei ținute pentru un eveniment important din viața lor”, a declarat Laura Alistar, fondatorul Lala Boutique.
„Le așteptăm pe clientele noastre în magazin (Strada Gheorghe Brătianu, nr 28)  sau pe www.lalaboutique.ro cu toate ținutele din colecția Elisabetta Franchi și cu multiple branduri internaționale de succes, cum ar fi Miu Miu sau Alexander McQueen.


Cele mai multe dintre invitate și-au rezervat încă de aseară ținutele care le-au plăcut și pe care vor să le poarte de sărbători. Vedeta Prima TV, Diana Bart, a pus ochii pe o rochie superbă Elisabetta Franchi, dar și pe câteva fuste chic din cea mai nouă colecție a designerului.
Și colega ei, cârcotașa Ioana Petric a fost încântată de oferta Lala Boutique și s-a orientat către câteva ținute casual, dar a ales și o pereche superbă de botine.

Magazinul Lala Boutique are o istorie de peste 13 ani și este primul retailer din țara noastră care a adus colecția integrală Elisabetta Franchi. Întâlnirea din seara de marți, 24 noiembrie, marchează debutul unei serii de evenimente și surprize pe care Lala Boutique le pregătește pentru clientele sale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod