Trend de Revelion: Metallic Glam

Pentru Revelionul 2016, tendinta este sa stralucesti in tinute festive cu reflexii discrete! Venind in intampinarea sezonului petrecerilor si a serilor dansante, ECCO a pregatit o colectie speciala de pantofi si accesorii din piele de calitate premium, care se face remarcata prin texturi metalice de efect.
Astfel, pantofii ECCO Baltimore vor da o nota de glam oricarei tinute festive de iarna. Designul chic cu varf decupat si pielea cu aspect antic, sofisticat, arata minunat in orice combinatie vestimentara, atat cu fustite si rochii, cat si cu pantaloni, fie din denim, dantela sau materiale groase de iarna.

Avand un look cu totul special, clasic si sofisticat, pantofii ECCO Brooklyn confectionati din piele texturata cu nuante discrete de metal nobil asigura doza de stralucire de care orice tinuta de petrecere are nevoie.
Mai mult chiar, designul clasic si calitatile functionale de exceptie - captuseala din piele, brant care amortizeaza socurile, talpa flexibila si platforma de 1 cm la toc de 75 mm - fac ca pantofii ECCO Brooklyn sa fie o optiune chic si pentru tinutele elegante de zi.

Completeaza-ti tinuta de party cu geanta-plic ECCO Delight, un accesoriu elegant si practic care iti asigura un look aparte in orice situatie. Minimalista si sofisticata, prevazuta cu detalii metalice discrete si lant de umar detasabil, ECCO Delight este intr-adevar o incantare pentru toate privirile!

Colectia speciala ECCO pentru Revelion este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod