TOMMY HILFIGER sărbătoreşte deschiderea noului magazin din PARIS de pe bulevardul Des Capucines

Designerul de modă american Tommy Hilfiger a găzduit un eveniment exclusivist pe31 martie, pentru a sărbători deschiderea unui nou magazinTommy Hilfiger în Paris. Situat pe Boulevard des Capucines 43, magazinul se află în arondismentul 9, lânga Place de la Madeleine și vizavi de sala de muzică L'Olympia Bruno Coquatrix, laolaltă cu un mix eclectic de retaileri locali şi internaţonali de lux.

"Deschiderea noului nostru magazin pe bulevardul Des Capucines reprezintă un moment interesant pentru brandul nostru, iar Noua locaţie este perfectă ca flagship store pe Champs-Élysées", a spus Tommy Hilfiger. "Parisul este incredibil de inspiraţional și continuă să joace un rol important pentru brand-ul nostru pe piața franceză."

Oaspeții de la cocktail au fost invitați pentru a vedea ultima colecţie Spring/Summer 2015 Tommy Hilfiger și pentru a face imagini suvenir într-o cabină fotografică.

The Misshapes, bandul DJ collective newyorkez  format din Leigh Lezark şi Geordon Nicol, au susţinut un concert.

În urma acestui cocktail a avut loc o cină VIP la restaurantul Les Bains, recent deschis. Datând din 1885, fostele băi sulfuroase au fost cele mai renumite băi private din Paris; în anii 1970 spațiul a fost transformat într-un club de noapte și instituție culturală, iar în martie 2015 s-a redeschis ca restaurant, hotel, spa și club.

MagazinulTommy Hilfiger de pe Boulevard des Capucines este situat într-o clădire de secol 19, care a fost o bancă, și a păstrat multe din elementele arhitecturale originale în timpul reamenajării.

Magazinul găzduieşte mai multe colecţii ale brandului, incluzând Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored, menswear, womenswear, lenjerie de corp,încălțăminte şi accesorii.

Vizita domnului Hilfiger la Paris face parte din programul său de un an de evenimente speciale ce comemorează aniversarea de 30 de ani a  brandului său, pe care l-a fondat în 1985.

La eveniment au participat celebrități, inclusiv Tommy și Dee Hilfiger, care a purtat un top din satin vişiniu si pantaloni din satin negri din colecţia Hilfiger, supermodelul Behati Prinsloo, care a purtat o rochie de catifea vişinie fără mâneci din Colecţia Hilfiger, cântăreața și compozitoarea Rita Ora, care a purtat o rochie cu paiete negre şi albastre şi o capă Alumni din Hilfiger Collection, reprezentanţii street-style-ului new yorkez Olivia Palermo și Johannes Huebl, care s-au alăturat, de asemenea, festivităţii; Olivia a purtat o rochie creponată burgundy cu albastru cu mânecă lungă și Johannes a purtat Tommy Hilfiger Tailored.

Alţi oaspeți au fost actriţele franceze Leila Bekhit, Virginie Ledoyen, Ludivine Sagnier, Lou Le Sage, Joséphine de la Baume, Marie-Ange Casta, Ophélie Meunier și Deborah François, toate purtând Hilfiger Collection.
De asemenea, au fost prezenţi actorii Hugo Becker și Jeremy Kapone, ambii purtând Tommy Hilfiger Tailored.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod