Tommy Hilfiger sarbatoreste colectiile de la Londra: Men Fall 2016

Iconicul designer american Tommy Hilfiger a găzduit o cină împreună cu Dylan Jones la Morton’s Club.

Tommy Hilfiger Grup, deţinut de PVH Corp., anunţă că Tommy Hilfiger a găzduit o cină împreună cu Dylan Jones, editor-in-chief al GQ UK, sărbătorind colecţiile londoneze Fall 2016 Men. Evenimentul a avut loc pe 10 ianuarie la Morton’s Club, clubul din Mayfair, Londra, destinat exlusiv membrilor.

După cocktail, oaspeţii s-au bucurat de o cină intimă unde Hilfiger şi Jones au intâmpinat atât presa de fashion cât şi VIP-urile. Sunt încântat să susţin London Collections: "Men încă de la sezonul inaugural şi este o bucurie să o fac din nou in 2016” a spus Tommy Hilfiger.

Colecţiile Menswear au fost întotdeauna parte integrantă din moştenirea brandului nostru şi aşteptăm încă un super sezon cu Rafael Nadal ca ambasador pentru lenjeria Tommy, parfumuri şi Colecţia Tailored”. Tommy Hilfiger a fost un suporter extraordinar pentru LCM încă de la inceput” a spus Dylan Jones, Editor-in-Chief al GQ UK. ”Sunt încântat să fiu aici cu Tommy şi să sărbătorim incredibilul talent al designerilor hainelor de bărbaţi”.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod