TOMMY HILFIGER SĂRBĂTOREŞTE COLECŢIILE DE LA LONDRA: MEN FALL 2015

Iconicul designer american Tommy Hilfiger a găzduit, alături de Dylan Jones, o cină selectă la Ivy Market Grill.
Duminică, 11 ianuarie, Tommy Hilfiger a găzduit o cină alături de Dylan Jones, redactor-şef britanic al GQ şi Chair of London Collections: Men, pentru a sărbători London Collection: Men, colecţia Fall 2015.

După un cocktail de primire, oaspeții s-au bucurat de o cină intimă la The Ivy Market Grill, în Covent Garden. Domnul Hilfiger şi domnul Jones au întâmpinat presa de modă internaţională, retailerii şi VIP-urile la eveniment. Deschis recent, Ivy Market Grill este o noua ramură a The Ivy, legendarul West End hotspot din Londra.

"Londra este unul dintre cele mai inspiraţionale oraşe din lume şi mă bucur mereu să revin în fiecare sezon în Marea Britanie pentru acest eveniment",
a spus Tommy Hilfiger.
"Evenimentul London Collections: Men este renumit pentru creşterea de imagine şi business aduse unora dintre cei mai mari designeri de îmbrăcăminte pentru bărbaţi la nivel mondial. Cum locul de înfiinţare al Savile Row Tailoring din Anglia a fost întotdeauna aproape de sufletul meu, sunt onorat să continui să-mi acord sprijinul pentru realizarea acestui eveniment. "

"Sunt încântat să găzduiesc această cină cu Tommy, întrucât el a fost un mare susţinător al London Collections: Men încă de la primul sezon"
, a spus Dylan Jones, redactor-şef al British GQ. "El este un icon şi unul dintre cei mai mari designeri ai Americii; de aceea este un privilegiu să sărbătorim împreună London Collections: Men".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod