TOMMY HILFIGER LANSEAZA PRIN CEL MAI SEXY CAMPIONAT DE TENIS DIN NEW YORK CAMPANIA GLOBALA IN CARE RAFAEL NADAL ESTE BRAND AMBASADOR

Tommy Hilfiger si Rafael Nadal au celebrat noua colectie underwear, parfumul ‘TH Bold’ si colectia tailored, dezvaluind Campania Fall 2015 ce-l include pe tenis icon, printr-un eveniment pop-up de tenis in Bryant Park pe 25 august 2015.
Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], a anunțat noul ambasador al brandului, în persoana iconicului tenisman Rafael Nadal, în cadrul unui pop-up eveniment de tenis din Parcul Bryant. Colecțiile de lenjerie intima, tailored si parfumerie vor fi reprezentate de Rafael Nadal. Câștigătorul a 14 turnee de Grand Slam i-a provocat pe unii dintre cei mai bine îmbrăcați reprezentanți ai New York-ului la o schimb rapid de mingi, dar cu un aer relaxat și mai ales cu o atitudine sexy. Evenimentul a marcat lansarea noii colecții de lenjerie intima Tommy Hilfiger și a campaniei a cărei imagine este legendarul tenisman Rafael Nadal.

Nadal s-a confruntat în câteva seturi cu top modele precum Chanel Iman, Constance Jablonski, Hannah Davis, Noah Mills, Arthur Kulkov si Akin Akman, toti îmbrăcati în tinute Tommy Hilfiger. De fiecare data când una dintre echipe marca un punct, echipa adversa trebuia să-si scoată o piesă vestimentară, finalmente dezvaluind noul design al colecției de lenjerie pentru femei si bărbati, marca Tommy Hilfiger.
Actrițele Jane Lynch si Lake Bell au fost gazdele evenimentului si au obsevat din locul arbitrului de scaun cum Rafael Nadal a castigat în trei game-uri consecutive.

“Am modernizat colecția de lenjerie pentru bărbați prin detalii vizibil sportive, iar Nadal este cea mai bună alegere la nivel internațional pentru o astfel de direcție estetică”
, a declarat Tommy Hilfiger. “Încă de la lansarea brandului, acum 30 de ani, am adus în permanență elemente inovatoare designului pe care l-am creat și campaniilor publicitare. Evenimentul de azi continuă în buna tradiție a campaniilor surprinzătoare realizate cu ambasadori iconici care întruchipează spiritul brandului și rezonează cu fanii globali Tommy Hilfiger. “

“Îmi place mult cum acest eveniment a reușit să aducă laolaltă moda și sportul, totul desfășurat în stilul Tommy,  și astfel să anunțe parteneriatul dintre mine și Tommy Hilfiger”, a declarat Rafael Nadal. “Sunt mândru să lansez noua campanie în mijlocul New York-ului, printr-un eveniment atât de impresionant.”

Campania publicitară a fost făcută publica imediat după miezul nopții, pe 25 august, pe canalele social media ale brandului, și va apărea în top publicații print, posturi TV, online și pe panouri stradale, inclusiv billboard-uri în marile orașe din lume.
Fotografiile senzaționale și filmul provocator au fost realizate în Mallorca, Spania, orașul natal al lui Rafael Nadal.

Pentru a crea o imagine cât mai completă a evenimentului și a parteneriatului, Tommy Hilfiger a creat o serie de proiecte în mediul digital. Printre acestea se află și o transmisie live din cadrul evenimentului, găzduită de bloggerul american de modă Sazan Barzani. O altă colaborare exclusiva cu comediantul Nate Dern, de la Funny or Die a adus o nouă viziune asupra interviurilor clasice desfășurate pe covorul roșu. Seria de filmulețe realizate va fi făcută publică în urmatoarele zile pe canalele de social media ale brandului.

Colectia Fall 2015 Tommy Hilfiger Underwear reuneste stilul clasic cu cel modern, materialele restructurate si detalii elevate. Inovatiile de design, incluzand o tehnologie speciala stretch four-way flex, combina matrialele premium pentru un rezultat sofisticat, durabil si esential pentru confortul zilnic.
Colectia Fall 2015 Tommy Hilfiger Tailored se evidentiaza prin siluete conturate, croiala moderna si texturi bogate.

Parfumul TH Bold celebreaza un spirit hotarat si a fost creat pentru barbatul modern care traieste indraznet, are o fire competitiva si multa incredere in sine. Tommy Hilfiger si Rafael Nadal au fost insotiti de fashion icons, staruri din sport, modele si VIP:  Jane Lynch, starul din Glee si gazda Hollywood Game Night; Lake Bell, starul din No Escape si Wet Hot American Summer: First Day of Camp star; Nat Wolff, starul din Paper Towns; iconul de home & design Martha Stewart; supermodelele Chanel Iman si Constance Jablonski; Hannah Davis,  cover model 2015 Sports Illustrated Swimsuit Issue; actorul si modelul Noah Mills; Hilfiger models Arthur Kulkov si Akin Akman; fashion bloggers Bryanboy, Danielle Bernstein si Sazan Barzani, toti imbracati in Tommy Hilfiger.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod