SOW Atelier, aniversare cu fast! Sorina Negoiţă a strălucit într-o creaţie cocktail

La sfârşitul săptămânii trecute, atelierul de croitorie din incinta RIN Grand Hotel, SOW Atelier, a împlinit un an, prilej cu care Sorina Negoiţă, împreună cu mama şi sora sa, a organizat un cocktail pentru a sărbători evenimentul alături de prietene şi cliente.

Printre invitaţii de seamă i-am remarcat pe senatoarea Gabriela Firea, pe Gabriela Szabo, ministrul tineretului şi sportului, pe jurnalistele Ligia Enache şi Sabina Iosub, stilista Adina Buzatu, regizorul Alice Barb, modelul Roxana Ilie. Într-o atmosferă plăcută şi caldă, invitatele au admirat câteva dintre creaţiile expuse, au socializat şi s-au pus la curent cu tendinţele în modă.

Sorina Negoiţă a fost atracţia evenimentului, strălucind într-o rochie cocktail creată special pentru acest eveniment.

Sper că am reuşit să croim fiecare model propus de voi şi că v-aţi simţit minunat în rochiile create împreună. Atelierul nostru de croitorie s-a născut din dorinţa de a realiza împreună ţinutele voastre preferate, haine unicat care să vă reprezinte. Sow Atelier este o afacere de familie care pune preţ pe lucrurile realizate manual şi care reprezintă valorile în care crede şi le promovează”, a spus Sorina în cadrul evenimentului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod