Smiles Bags a lansat la Molecule F gentile care aduna amintiri

Aseara a avut loc lansarea online a colectiei Lifetime Companion de la Smiles Bags pe site-ul molecule-f.com, ocazie cu care Molecule F Concept Store din Promenada Mall s-a transformat intr-o scena de teatru. Pentru a prezenta povestea gentilor care aduna amintiri, alaturi de Gaspar Chilingarov, designerul Smiles Bags, s-a aflat Ela Merla, gazda blogului ShoesWithAView.com.
Cei prezenti la eveniment s-au delectat cu surprize dulci, prosecco si muzica, iar designerul Smiles Bags a dezvaluit conceptul din spatele gentilor colectiei Lifetime Companion: "Admir frumusetea care ma inconjoara. Pielea naturala, cu toate imperfectiunile pe care le are, ma inspira. Lucrurile trebuie sa functioneze pur si simplu, fara sa le acorzi prea multa atentie. Sa fie confortabile, placute la atingere, exact asa cum iti doresti. Am creat o geanta care va fi cu adevarat a ta - te va insoti pe parcursul vietii, completandu-ti stilul, in fiecare moment".

Fiecare model al colectiei Lifetime Companion este unic, datorita suprafetei nefinisate a pielii din care este creat.
Vergeturile, zgarieturile si nuantele de culoare aduc valoare imaginii simple si naturale a gentii. Cu trecerea timpului, pe parcursul calatoriei alaturi de cel care o poarta, geanta va aduna tot mai multe amintiri si isi va schimba culoarea acolo unde va fi atinsa. Va imbatrani cu gratie devenind si mai frumoasa!

Smiles Bags este un brand care te scoate din cotidianul fast-fashion si te provoaca sa-ti gasesti stilul. "Noi credem ca viata este o calatorie frumoasa indiferent de varsta. Si ca orice calatorie devine si mai placuta cand esti insotit de un prieten cu care sa impartasesti secretele si care sa fie martorul clipelor unice pe care le traiesti.
Un prieten care sa iti aduca aminte sa zambesti!", explica Gaspar Chilingarov, designerul din spatele Smiles Bags.

Incepand de acum, laptopul tau are o noua casa, cartile tale de credit un nou toc, iar tu te alegi cu o geanta care iti va apartine cu adevarat!

Gentile si accesoriile din piele Smiles Bags sunt disponibile in Molecule F Concept Store din Promenada Mall, precum si online pe http://www.smiles-bags.com/ si http://www.molecule-f.com/ro/smiles-bags.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod