Roz trandafiriu, culoarea vedeta de Valentine's Day

Valentine's Day e aproape. O noua ocazie indelung asteptata pentru a celebra iubirea, dar si pentru a fi rasfatate cu cadouri romantice. Valentine's Day inseamna iubire, trandafiri si fericirea de a avea alaturi sufletul-pereche, iar geanta ECCO Felicity surprinde perfect aceste stari. Este o geanta pe cat de moderna, pe atat de clasica si eleganta!
Prin designul ei scandinav minimalist, detaliile feminine si culoarea atat de romantica, geanta ECCO Felicity exprima fericirea pura pe care o simti atunci cand esti iubita. Este accesoriul perfect pentru a te bucura de un Sweet Valentine's Day, o zi a indragostitilor plina de romantism si afectiune!

ECCO Felicity este disponibila in variantele crossbody si handbag, in roz trandafiriu, dar si in alte tonuri pastel si culori statement, precum fucsia sau retro blue. In plus, este foarte versatila si usor de purtat, varianta crossbody avand o curea ajustabila care te ajuta sa o porti foarte comod pe umar sau de-a lungul trupului.
Vei arata chic si relaxata si te vei putea bucura de stilul "hands-free" indiferent de ocazie

ECCO Felicity se incadreaza perfect in tendintele noului sezon si exact asta inseamna: FERICIRE!

Culoarea roz trandafiriu este ideala pentru femeile romantice, deoarece transmite stil, eleganta si gratie. Intampina primavara cu o interpretare moderna a clasicului roz! Roz trandafiriu este nuanta-vedeta a sezonului cald 2015, iar accesoriile in acest ton cromatic vor da tinutelor tale de primavara o alura feminina, romantica.        

Produsele ECCO sunt disponibile in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod