Pure diamonds – noua campanie Teilor o are ca imagine pe celebra Catrinel Menghia

Pentru un designer, o bijuterie nu se naște doar dintr-o experiență estetică. O bijuterie trebuie să reprezinte un model de frumusețe funcțională, un accesoriu care se mulează perfect pe conturul corpului, devenind parte din acesta și expresia fizică a unor stări și senzații.

Noua campanie Teilor 2016 reflectă frumusețea și senzualitatea feminină în sclipiri hipnotizante de diamante. Imaginea unei femei sofisticate, senzuale și puternice se oglindește din nou în lentila magică a aparatului foto ghidat de Tibi Clenci. Personajul central al campaniei Teilor Pure Diamonds este Catrinel Menghia. Feminitatea și farmecul ei natural s-au intensificat la atingerea bijuteriilor exuberante Teilor.
Colecția de bijuterii Teilor aleasă pentru realizarea campaniei Pure Diamonds este alcătuită din piese încrustate exclusiv cu diamante.

Diamantul pur, translucid, cu o tăietură perfectă reprezintă cel mai bine brand-ul Teilor - bijuterii autentice, realizate prin procedee minuțioase din aur și pietre prețioase, create pentru totdeauna.
Atmosfera romantică în care se desfășoară povestea Teilor Pure Diamonds este conferită de nota exotică a orașului Istanbul. Pe valurile mării, în grădinile orientale sau pe treptele unui palat, diamantele sintetizează frumusețea și eleganța feminină, de fiecare dată, în reflexii prețioase.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod