Proiectul de implicare sociala Atelier Comsa

Atelier Comşa, noua structură de economie socială, a avut deschiderea de proiect, concretizată printr-un parteneriat cu Hellen Concept Store. Cu această ocazie, Atelierul şi-a lansat prima colectie-capsulă, “In mood for Vintage”, în cadrul plin de stil şi rafinament al boutique-ului din inima Bucureştiului, de pe str. George Enescu nr. 8 A.

Atelierul Comșa este un concept inovator de întreprindere socială, dezvoltat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Proiect cofinantat din Fondul Social European care urmărește promovarea talentului și frumuseţii românești, mizând si pe implicarea comunităţii.  
Comşa - un atelier de creaţie cu suflet si originalitate.

 

COMŞA – CREATIVITATE 100% ROMÂNEASCĂ.


Fashion editori, jurnalişti, bloggeri de fashion, beauty şi lifestyle au avut ocazia să descopere, cu ocazia deschiderii proiectului COMŞA, povestile cu suflet din spatele brandului şi să admire creaţiile speciale şi piesele vestimentare unicat, în perfect acord cu conceptul boutique-ului Hellen, cel care găzduieşte colecţia-capsulă “In Mood for Vintage”.


Colecţia-capsulă “In Mood for Vintage” by COMŞA îmbină cu armonie stilul minima-list cu cel baroc, prin crearea unor ţinute elegante cu aer retro.
Astfel, croieli şi modele simple, ce urmăresc cu succes liniile feminine delicate, s-au întâlnit cu rafinamentul elementelor baroce, aplicate sub formă de broderii pe rochiile midi sau lungi şi pe jachetele în tonuri acvatice.


Prin piesele vestmimentare din colecţia “In Mood for Vintage”, creatoarea Ana Maria Beşleagă respectă şi pune în valoare exact latura de artă clasică a broderiei.
O artă prin care tinutele au fost dintotdeauna decorate, înnobilate şi personalizate, de-a lungul întregii istorii a vestimentaţiei, conferind hainelor unicitate şi o tuşă de glam, fără însă a le încărca în exces.

Boutique-ul multibrand Hellen, cel care găzduieşte creaţiile COMŞA, este un concept gandit special pentru femeia care stie sa transmita emotie, pentru femeia sofisticată, care doreste sa imbrace haine de o calitate ireprosabilă. Elena Cucicovshi, fondatoarea concept store-ului, a pornit de la ideea ca in Bucuresti exista foarte multe femei care vor sa arate impecabil, femei care iubesc tot ce este în trend, femei selective, care stiu sa vibreze atunci cand afiseaza o ținută specială, chic, unică.

Creatiile COMŞA sunt disponibile spre vanzare în Hellen Concept Store, pe str.
George Enescu nr 8A, ca şi pe www.ateliercomsa.ro si pe facebook.com/Atelier-Comșa.
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod