PRIMUL MAGAZIN GRANDPRIX ORIGINALS DIN ROMANIA

Celebra cursa de 24 de ore de la Le Mans si imaginea lui Steve McQueen au fost sursele de inspiratie pentru fratii Marco si Stefan Ruf atunci cand au creat GRANDPRIX ORIGINALS, brand de imbracaminte, incaltaminte si accesorii destinat pasionatilor de masini si motorsport. Lansat in urma cu un an in Romania sub forma unui shop online, GRANDPRIX ORIGINALS a deschis seara trecuta primul magazin din tara, in Baneasa Shopping City.
In urma cu peste 30 de ani, Stefan Ruf avea primul contact cu lumea modei si deschidea primul magazin cu produse inspirate de cursele de anduranta in orasul natal, Karlsruhe, din Germania. In 1994, Marco Ruf lasa in spate o cariera in Fortele Speciale Germane si se alatura afacerii, iar in 2003 dezvolta impreuna cu fratele sau GRANDPRIX ORIGINALS. Au urmat parteneriatele cu Gulf si HEUER, sponsori ai cursei de la Le Mans si lansarea primelor colectii de imbracaminte, incaltaminte si accesorii sub numele GRANDPRIX ORIGINALS.

Astazi, GRANDPRIX ORIGINALS este prezent in peste 20 de tari printre care Germania, Franta, Italia, Japonia, China, Chile si Australia.
Lansarea primului magazin din Romania si totodata primul din Europa de Est a avut loc in prezenta lui Marco Ruf, co-fondator al brandului. Invitatii au facut o calatorie din trecut in prezent, intrand in atmosfera de la Le Mans inca de la sosire. Roxana Ciuhulescu a fost gazda evenimentului, si ea o pasionata de motorsport si ambasador al brandului. Alaturi de Marco a povestit despre Steve McQueen si influenta lui in conturarea brandului, dar si despre vremurile marcate de eroi precum Jacky Ickx, Jo Siffert sau Jim Clark, de curse si masini clasice.

Lansarea a reunit pasionati de pilotaj si masini vechi precum Anca Lungu, Adriana Chiper, Loredana si Calin Popescu Tariceanu, Ilie Nastase, Norris Magean si Cosmin Selesi.

Produsele Grandprix Originals sunt disponibile in Romania exclusiv in magazinul din Baneasa Shopping City.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod