Personalizeaza-ti ceasul sau bratara cu amintiri

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor, intr-un mod incontestabil! Astazi nu mai trebuie sa cheltuiesti sume exorbitante pe accesoriile cu prietrele pretioase; si asta datorita brandului Christina Jewelry & Watches.

Brandul a fost adus in Romania de o tarnara iubitoare de frumos, Narcisa Vlad, la sfarsitul anului trecut. Dincolo de preturile accesibile creatiile te vor cuceri prin povestea pe care o spun…sau mai bine spus pe care o contureaza in jurul fiecaruia dintre noi, marcand cele mai frumoase momente din viata si materializand amintirile ce isi pun amprenta asupra sufletului.

Astfel, ceasurile pot fi peroanalizate si decorate cu diamante, dupa bunul plac al clientului. Specialistii Christina Jewelry te vor ajuta sa iti creezi singura povestea pe care sa o porti mereu la incheietura mainii tale.

Clasicele curele de piele sau cele metalice sunt de domeniul trecutului, Christina Diamond iti propune ceva inedit ! Curele personalitate cu amintiri! Senzationalul consta  in posibilitatea de a adauga cateva un charm pretios, incrustat in diamante, astfel incat iti poti personaliza bijuteria prin propria poveste de viata.

Conceptul este unic în lume, de o calitate superioară şi foarte accesibil ca preţ. În plus, cu un simplu click, printr-un sistem brevetat de închidere (T-bar), ceasul tău se transformă în brăţară sau invers.

Adaugi oricând charmurile preferate, exclusiv din argint, confecţionate manual de maeştri de renume în fabrica din Thailanda, şi obţii o bijuterie nouă în fiecare zi. Pentru că meriţi tot ce e mai bun!

Printre vedetele care au ales sa participe la brunch-ul Christina Diamond se numara: Mariana Cojocaru, Cristina Siscanu, Dana Savuica, Florentina Opris, Simona Taranu  si Eniko Georgescu. Iar partenerii evenimentului au fost Aida Bistro si MineliBoutique.ro.  Viziteaza site-ul www.christinadiamonds.ro si descopera universul diamantelor la pret accesibil!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod