PANDORA A DESCHIS O NOUĂ INSULĂ ÎN PLAZA ROMÂNIA DIN BUCUREŞTI

Începând cu 26 iunie 2015, PANDORA România a inaugurat o nouă insulă în Mall Plaza, Bucureşti. Cu ocazia deschiderii, în perioada 26 – 28 iunie, clienţii PANDORA beneficiază de o ofertă specială direct în magazin. La cumpărături de minim 399 lei pe un bon fiscal, clienții primesc cadou o brățară în valoare de 259 lei!

„PANDORA este un brand iubit și dorit, de aceea venim mai aproape de clienții noștri deschizând un nou spaţiu în Mall Plaza. Facem un pas înainte în atingerea unui obiectiv foarte important pentru noi: să avem câte o locație în fiecare zonă importantă a Bucureştiului”, a declarat Anca Filip, Retail Operations Manager PANDORA România.

Noua insulă, situată la parterul Plaza România, va oferi clienţilor PANDORA bijuterii din Colecţia de Vară 2015, precum şi numeroase bijuterii îndrăgite din alte colecţii cunoscute PANDORA, iar clienţii pot achiziţiona bijuteriile preferate de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 - 22:00.

Brandul danez a deschis primul concept store din România în septembrie 2011, în centrul comercial AFI Palace Cotroceni.

În momentul de faţă, există 6 concept store-uri (AFI Palace Cotroceni, Bucureşti Mall, Mega Mall şi Promenada din Bucureşti; City Park Mall din Constanţa; Polus Center din Cluj-Napoca) şi 4 insule (în Băneasa Shopping City, Mall Plaza din Bucureşti; Palas Mall din Iaşi şi Iulius Mall din Timişoara).

Fondată în 1982, şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, compania PANDORA este prezentă în mai mult de 80 de ţări, din şase continente, prin aproximativ 10.300 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.100 de magazine-concept.

PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau www.pandora.net.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod