O nouă aplicație îți permite să scanezi ținutele altor persoane și să găsești hainele în magazine

De câte ori nu ți s-a întâmplat să vezi pe cineva purtând o rochie, un top sau o întreagă ținută care ți se pare perfectă și pe care ți-o dorești și tu?
Sunt puțini cei care au îndrăzneala de a întreba necunoscuții de unde și-au cumpărat unele piese vestimentare, dar datorită unei noi aplicații va fi mult mai simplu să afli detalii despre hainele care îți plac.

Google lansează o nouă aplicație care te va ajuta să faci fix acest lucru. Poartă denumirea de Google Style Match și este o aplicație proaspăt lansată care le permite userilor să găsească online hainele purtate de o persoană doar îndreptând camera telefonului asupra ținutei, potrivit stylecaster.com.

Iată cum funcționează: După ce identifică o piesă vestimentară care le place, userii pot îndreapta camera telefonului către ea.
Apoi, folosind o tehnologie de recunoaștere a imaginilor în timp real, aplicația va găsi online exact piesa vestimentară scanată sau una similară acesteia, apoi va îndruma userul să o cumpere folosind aplicația Google Shopping. 

Iar dacă nu ești pasionat de modă, aplicația poate fi folosită și în alte moduri. Google Style Match funcționează și pentru decorul interior, astfel că îți permite să găsești online obiectele decorative care îți plac, prin scanarea lor cu camera foto a telefonului.


De exemplu, dacă observi într-o cafenea un lampadar care ți se pare foarte interesant, îl poți scana cu telefonul și vei afla cine este producătorul și de unde îl poți cumpăra. Iar dacă în sistem nu există informații despre produsul respectiv, vei primi unele similare acestuia. Este o variantă foarte bună de a găsi astfel alternative asemănătoare mai ieftine pentru obiectele decorative pe care nu ți le permiți.

Aplicația este pentru moment disponibilă numai pentru telefoanele cu sistem de operare Android, prin funcția Google Lens, și este inclusă în setările camerei foto pentru anumite dispozitive, se menționează pe blogul oficial Google.

Există și alte aplicații care oferă rezultate similare, printre care Asos Style Match sau Pinterest Lens.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod