Noile culori la modă în 2015

Culoarea maro roșcat se conturează a fi anul viitor una dintre cele la modă în ceea ce privește vestimentația, cosmeticele și mobilierul de interior, potrivit companiei Pantone care produce specimene de culoare utilizate la nivel mondial de industria grafică și tipografică, informează agenția DPA, citată de Agerpres.
De asemenea, compania urmărește și analizează culorile utilizate în industria modei. Culoarea roz deschis a fost culoarea la modă în 2014 și un verde smarald profund a fost în fruntea listei în 2013. Pentru 2015, experții Pantone cred că variații ale tonurilor de roșu vor fi cele mai populare.

Pantone a dat numele Marsala culorii care va fi în trend anul viitor. Potrivit descrierii Pantone, Marsala întruchipează sentimentul de satisfacție completă după o masă bună, iar nota de bază de maro roșcat radiază o naturalețe subtilă, primitivă.

Roșul specific vinului își va face simțită prezența în produsele cosmetice și în industriile modei, atât în cea feminină cât și în cea masculină, dar și în ceea ce privește bijuteriile și accesoriile.
Noua culoare la modă se potrivește bine cu tonurile de gri, chihlimbar, turcoaz și albastru verzui, mai scrie DPA.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod