NEW YORKER deschide magazin in Targu Jiu

In data de joi, 19 martie, compania de moda din Germania isi va prezenta noile colectii in centrul comercial Targu Jiu Shopping City. NEW YORKER va sarbatori pe 19 martie marea deschidere a noului magazin din Targu Jiu. NEW YORKER va oferi cumparatorilor o varietate larga de produse si cele mai noi tendinte din moda intr-un spatiu de aproximativ 700 de metri patrati.
Marcile proprii NEW YORKER- AMISU, SMOG, FSBN, FB SISTER si CENSORED- vor fi prezente cu o selectie constand in principal din haine sport si haine de strada completate de o gama larga de accesorii si lenjerie intima. In ziua deschiderii vizitatorii magazinului vor avea parte de oferte speciale si reduceri.

Colectia de primavara-vara NEW YORKER 2015


Barbati: Denim, camasi si sacouri- culoarea gri este la putere. Cei care doresc un look sport se pot orienta catre haine in stil hip-hop in alb si negru.
Rosul asigura pata de culoare.

Dame: 
Imprimeurile florale tropicale sunt esentiale. In acest sezon pielea se regaseste si in hainele sport. Sacourile albe si vestele asigura un stil clasic. Pentru fetele mai jucause: buline dragute, imprimeuri haioase si culori pastel precum rozul romantic.

NEW YORKER este prezent in Romania din anul 2007 cu primul magazin deschis la Cluj Napoca. Cel mai mare magazin este in Arad, avand o suprafata de aproximativ 1.300 de metri patrati.

Echipa NEW YORKER va asteapta pe 19 martie, incepand cu ora 10.00, in noul magazin din Targu Jiu la marea deschidere!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod