NEW FOLDER - prima colecție semnată de absolvenții cursului de Design Vestimentar de la DallesGO

S-a lansat prima colecție semnată de absolvenții cursului de Design Vestimentar de la DallesGO, sub coordonarea designerilor Lena Criveanu și Melania Țucureanu
Cele 20 de săptămâni de cursuri intensive de design vestimentar la DallesGO au dat roade. NEW FOLDER este prima colecție vestimentară DallesGO și reunește 21 de ținute, concepute și lucrate de cursanți, împreună cu profesorii lor, Lena Criveanu și Melania Țucureanu. Colecția a fost lansată printr-o prezentare de modă, în care styling-ul, machiajul și coafura au fost asigurate de cursanții diviziei Fashion DallesGO, în cadrul unui eveniment la care au participat peste 150 de reprezentați ai presei, bloggeri și pasionați de modă.


“Cursanții au fost foarte frumoși și cred că am trezit în ei pasiunea de care au nevoie pentru a duce lucrurile mai departe. Au învățat să se uite la ei, să se uite în ei, au învățat să se exprime și, din acel moment, au venit emoțiile și vibrațiile”, declară designerul Lena Criveanu.

În cele 20 de săptămâni de cursuri, participantele, și-au dus pasiunea pentru modă la un nivel incredibil. Au parcurs alături de profesorii DallesGO drumul unei colecții vestimentare, de la concept la schițe, tipare și la crearea propriu-zisă a pieselor ce alcătuiesc colecția NEW FOLDER.
Au evoluat spectaculos și au acumulat un bagaj impresionant de cunoștințe din domeniul modei, de la istoria costumului la legăturile subtile dintre evenimentele sociale și fenomenul fashion.

Rezultatul este o colecție ce are la bază o preocupare comună, îndreptată spre elementele prezente în lumea naturală înconjurătoare. S-a pornit de la un jurnal personal, de la o serie de semne și imagini ce formează universul intim al fiecărui participant la curs. Ingredientele comune jurnalelor au fost atent prelucrate și derivate în ceea ce avea să devină o colecție unitară, clar integrată în inepuizabila serie de semne aparținând universului naturii.

“NEW FOLDER e un nou început, o altă abordare a dialogului nostru cu arhitectura specifică naturii, un înveliș de volumetrii ce derivă din bazele simple ale vestimentației clasice”, conchide Melania Țucureanu, unul dintre designerii coordonatori ai colecției.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod