Meghan Markle, într-o rochie lejeră cu crăpătură adâncă pe o plajă din Australia

Meghan Markle s-a bucurat luni, 22 octombrie, de câteva ore de relaxare pe Insula Fraser, în cea de-a șaptea zi a turneului regal în Australia.
Ducesa de Sussex a purtat o rochie lejeră, dar cu o crăpătură îndrăzneață, până la nivelul pulpelor.

Meghan, în vârstă de 37 de ani, a ales să poarte o rochie numită Pineapple, a brandului Reformation, pentru a vizita celebra plajă australiană alături de Prințul Harry. 

Ținuta aleasă de Meghan pentru această ocazie este complet diferită de cele pe care le-a purtat după ce a anunțat oficial că este însărcinată. Stilul adoptat de soția Prințului Harry a fost unul conservator, cu rochii lungi sau topuri lejere.
Dar vremea plăcută din Australia și faptul că nu își mai ascunde sarcina au îndemnat-o pe Ducesa de Sussex să adopte ținute ceva mai relaxate.

Rochia cu dungi verticale, bretele subțiri și crăpături laterale adânci costă 218 dolari și face parte din colecția brandului american Reformation. 

Crăpăturile rochiei din in au fost completate cu nasturi, pentru că probabil au fost considerate prea adânci și indecente pentru Ducesa de Sussex. Meghan a completat ținuta cu sandale Sarah Flint cu talpă joasă și ochelari de soare Karen Walker.
Brandul american Reformation are deja fani în rândul vedetelor, printre care modelele Karlie Kloss și Gigi Hadid, actrița Sienna Miller, cântăreața Taylor Swift și chiar Prințesa Beatrice.

Meghan a luat o scurtă pauză de la îndatoririle sale oficiale și a petrecut prima parte a zile în resortul de lux Kingfisher Bay. Fosta actriță a petrecut dimineața în hotelul de lux în care ea și Prințul Harry sunt cazați, pentru a se recupa după programul încărcat din prima săptămână a turului oficial al Australiei.

Unul dintre însoțitorii cuplului regal a declarat că Meghana a luat pauză din cauza zilelor obositoare.
"Ne-am făcut griji pentru că drumul de pe insulă este destul de denivelat și neplăcut pentru oricine, cu atât mai mult pentru o femeie însărcinată. Dar Ducesa a fost nerăbdătoare să se alăture Ducelui pentru ultimul eveniment oficial al zilei, acela de a saluta locuitorii insulei", a declarat sursa pentru dailymail.co.uk.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod