Lumea modei, în pană de idei: S-au lansat chiloții din denim și costă 315 dolari

Nu cu mult timp în urmă, denimul era materialul fără pretenții din care se realizau cele mai simple și lejere piese vestimentare din colecțiile noastre. De la banalii jeanși și până la jachete sau fuste.
Cu toate acestea, lumea modei demonstrează încă o dată că a rămas în pană de idei sau, mai bine spus, că a luat-o razna.

Cele mai bizare creații ale momentului sunt chiloții din denim realizați de brandul francez Y/Project. Dacă aspectul acestor piese vestimentare nu te șochează suficient, atunci ar trebui să afli cât costă. Prețul chiloților de blugi este de 315 dolari. Pot fi comandați de pe site-ul canadian Ssense și au primit denumirea de "janties", asocierea dintre cuvintele "jeans" (blugi) și "panties" (chiloți).

 

Brandul Y/Project nu este la prima ispravă de acest gen.
Potrivit Vogue, Y/Project a lansat în 2017 blugii detașabili. Creatorii francezi din spatele acestui brand au o pasiune pentru denim și se pare că își doresc să-l reinventeze sub orice formă posibilă.

Nu se știe exact cum pot fi purtați acești pantaloni scurți/slipi din denim, dar este clar că au atras atenția tuturor pe rețelele de socializare, în special pe Instagram și Twitter.

"Sunt cele mai urâte lucruri pe care le-am văzut în viața mea", a remarcat cineva.

"Sunt buni pentru Beyonce, Rihanna ș Gaga, dar în rest pentru nimeni altcineva", a scris un alt user.

În afara faptului că au creat o mulțime de glume pe seama creațiilor vestimentare ciudate, oamenii au avut, pe bună dreptate, numeroase întrebări.
În primul rând, s-au întrebat de ce există așa ceva. Nimeni nu a găsit o posibilă explicație pentru modul în care ar putea fi purtați slipii de blugi. Unii dintre cei de pe rețelele de socializare au sugerat că slipii pot fi cel mai bine puși în valoare dacă sunt purtați în "stil Superman", deasupra pantalonilor.

În ciuda glumelor apărute pe Internet, se pare că lumea modei ia în serios chiloții din denim. Aceștia au fost incluși chiar și în prezentarea de modă a colecției Primăvară-Vară 2019 a brandului Y/Project din cadrul Paris Fashion Week.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod